Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams būs pieejami jauni videozvanu foni un speciāls grupu sadalījums

    Jaunākie raksti

    Microsoft Teams pakāpeniski uzlabo savu videokonferenču rīku Teams, un jaunākie papildinājumi sevī iekļaus jaunus izkārtojumus, iespēju zvanītājus sadalīt atsevišķās grupās, kā arī prezentētāja video rādīsies vienā ekrānā ar pašu prezentāciju.

    Speciālā Together Mode šobrīd ļauj visus zvana dalībniekus sakārtot tādā kā skolas auditorijas solā, parādot tikai zvanītāju sejas. Šo iespēju šobrīd izmanto NBA, ļaujot faniem it kā virtuāli atrasties spēles laukumā. Tagad režīms saņēmis jaunus auditoriju, konferenču telpu, kā arī pat kafejnīcu fonus, ļaujot veidot neformālāku gaisotni. Tāpat Teams mašīnmācīšanās algoritms būs spējīgs pielāgot un nocentrēt katra runātāja seju, neatkarīgi no tā, cik tālu sēž dalībnieks. Šo iespēju šobrīd esmu novērojis gadījumos, kad kamera mēģina iecentrēt runātāju.

    Reklāma

    Vēl plānos ir izveidot speciālus izkārtojumus, kuri palīdzēs tieši prezentāciju gadījumos, jo šobrīd skatītājiem ir jāizvēlas vai vērot atsevišķi prezentāciju vai tikai pašu runātāju, bet jaunais izkārtojumus runātāja seju tagad attēlos virs prezentācijas ar izpludinātu fonu. Tas būs kaut kas līdzīgs, kā redzam datorspēļu video straumētāju izpildījumā.

    Viens no praktiskākajiem ieguvumiem noteikti būt iespēja lielāku cilvēku grupu sadalīt mazākās, atseviškās privātajās grupās. Šis lieliski noderēs tieši mācību nolūkos, kad ir nepieciešams savstarpēji sastrādāties. Zinu, ka Zoom jau šobrīd ir šāda iespēja, un to esmu izmantojis savos valodu kursos, kad pasniedzējs astoņu cilvēku grupu sadala divās mazākās, bet joprojām skaitāmies kopējā zvanā ar iespēju pieslēgties tam. Pašam pasniedzējam ir iespēja pieslēgties katrai grupai atsevišķi.

    Attiecīgajiem uzlabojumiem nav noteikts precīzs pieejamības laiks, bet tie gaidāmi tuvākajos mēnešos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma