Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Pinterest izmēģina “storiju” formātu un beta versijā izlaiž Story Pins funkciju

    Jaunākie raksti

    Sociālo mediju un bilžu dalīšanās platforma “Pinterest” nākusi klajā ar jaunumiem, par ko būtībā tiek runāts jau labu laiku. Kompānija beta versijā izlaidusi “Story Pins”, kas ļauj pievienot storijus, taču ne gluži tādus kā Snapchat vai Instagram. Šeit runa ir par Pinterest stila storijiem, kuri apvieno dažādus satura elementus – attēlus, video, balss ziņas, tekstu un citus.

    Pinterest satura vadītājs Deivids Templs (David Temple) stāsta, ka storiji citās platformās eksistē, lai vairāk parādītu, ko cilvēks konkrētā brīdī dara. Taču Story Pins ļauj redzēt, kā cilvēki izmēģina tieši jaunas idejas un jaunus produktus. Tas nozīmē, ka parastu storiju un Story Pins galvenās iezīmes un mērķi atšķiras.

    Reklāma

    Vēl viena būtiska nianse ir tā, ka Story Pins nepazūd pēc noteikta laika perioda, piemēram, 24h pēc publicēšanas, kā tas ir Instagram. Šie storiji būs pieejami mēnešiem ilgi. Tāpat kā citus Pinterest satura veidus, arī Story Pins iespējams saglabāt un apskatīt vēlāk.

    Šī jaunā funkcija arī padara Pinterest vairāk par platformu, kurā satura veidotāju radīto var publicēt tieši, nevis vienkārši kopīgot. Tāpat Pinterest atklājis arī jauna dizaina satura veidotāju profilus, kas paredzēti, lai parādītu ne tikai viņu saglabāto, bet arī publicēto saturu. Šo profilu īpašniekiem arī būs iespēja nedaudz ielūkoties statistikā un redzēt, kā citi lietotāji reaģē uz viņu publicēto saturu.

    Pagaidām gan Story Pins funkcija pieejama vien atsevišķiem ASV lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma