Web Analytics
More
    Reklāma

    Lidmašīnā dzimis mazulis varēs doties bezmaksas lidojumos visa mūža garumā

    Jaunākie raksti

    Dzemdības lidmašīnā ir visai neparasts notikums, un, ja tās sākas, tad atpakaļceļa, domājams, nekāda nav. Tieši šāda situācija nesen gadījās kādai sievietei, kura savu mazuli dzemdēja lidsabiedrības EgyptAir lidojumā no Kairas uz Londonu. Kompānija apgalvo, ka par godu šim notikumam mazulis varēs bez maksas lidot visa sava mūža garumā.

    Tiek ziņots, ka sieviete vārdā Hiyam Nasr Naji Daaban lidoja no Kairas uz Londonu darba darīšanās. Brīdī, kad sākās dzemdības, viņa mudinājusi pilotu veikt ārkārtas nosēšanos, tobrīd atrodoties Vācijas gaisa telpā. Taču mazulis, šķiet, dikti steidzās un pasauli ieraudzīja vēl pirms lidmašīna bija sasniegusi Minheni.

    Reklāma

    Egyptair savā paziņojumā informēja, ka jaundzimušais saņems bezmaksas beztermiņa lidmašīnas biļeti. Vēlāk aviokompānija arī nodeva apsveikumus no pilota, kurš ar prieku pasniedza bērnam bezmaksas mūža biļeti lidojumiem uz Minheni. Pagaidām vēl nav skaidrs, vai šīs dāvanas apmēri aprobežosies tikai ar lidojumiem uz Minheni, vai arī tā būs mūža caurlaide jebkuram maršrutam, uz kuru EgyptAir lido.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.09.2020 17:36

    Kad dzemdības sākas, tad atpakaļceļa tiešām vairs nav. Iebāzt jauno censoni atpakaļ līdz labākiem laikiem dabā nav paredzēts.

    Lidināties jau viņš varēs. Taču vīza galamērķim gan būs jāgādā atsevišķi.

    Jurčiks
    23.09.2020 09:26

    un kurā klasē tā brīvbiļete – pie biezajiem vai pie plebejiem? man kā vecam skauģim tādas detaļas ļoti interesē tagad!

    geksis
    23.09.2020 19:12
    Reply to  Jurčiks

    Uz Mingeni par velti, atpakaļ jāmaksā :D

    Reklāma