Web Analytics
More
    Reklāma

    No 20. septembra ASV būs aizliegtas “TikTok” un “WeChat” lietotnes

    Jaunākie raksti

    ASV Tirdzniecības departaments nācis klajā ar paziņojumu, ka no svētdienas, 20. septembra, būtiski ierobežos piekļuvi TikTok un WeChat lietotnēm. Tā kā ne Microsoft, ne kāda cita kompānija līdz 15. septembrim tā arī neiegādājās TikTok, stājies spēkā Donalda Trampa 7. augustā izdotais rīkojums par to, ka sākot ar 20. septembri visas finanšu transakcijas tiks aizliegtas gan TikTok, gan WeChat.

    Tirdzniecības departaments piektdien paziņoja, ka no svētdienas būs aizliegtas jebkādas darbības WeChat vai TikTok izplatīšanai un uzturēšanai lietotņu veikalos. Tas nozīmē, ka lietotājiem šīs aplikācijas vairs nebūs pieejamas ne App Store, ne arī Google Play. Taču, ja  tās jau ir instalētas, atjauninājumus saņemt vairs nebūs iespējams. Par citiem iespējamiem ierobežojumiem saistībā ar šīm lietotnēm tiks paziņots vēlāk.

    Reklāma

    ASV Tirdzniecības departamenta sekretārs Vilburs Ross norādījis, ka šī rīcība pierāda to, ka Tramps darīs visu nacionālās drošības dēļ un pasargās amerikāņus no Ķīnas Komunistiskās partijas draudiem.

    AvotsCNN
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    21.09.2020 08:46

    Ko nevar izkonkurēt, to var aizliegt!

    Reklāma