Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch ir Singapūras veselīga dzīvesveida kampaņas pamatā

    Jaunākie raksti

    15. septembrī Apple iepazīstināja ar savu jaunāko veikumu, tostarp – Apple Watch 6 un Apple Watch SE. Šo ierīču funkcionālais piedāvājums lieliski apstiprina, ka viens no fokusiem Apple ierīcēs, jo īpaši Apple Watch, ir veselības monitorings, ko augstu vērtē arī Singapūra. Tā kā viens no šīs mazās valstiņas mērķiem ir sniegt iedzīvotājiem labāku izpratni par veselīgu dzīvesveidu un mudināt pievērsties tam, Singapūras valdība noslēgusi līgumu ar Apple par Apple Watch izmantošanu veselīga dzīvesveida veicināšanā Āzijas un Klusā okeāna valstīs.

    Iedzīvotāji varēs izsekot savam miegam, aktivitātēm, ēšanas paradumiem un virknei citu rādītāju, izmantojot savus iPhone un Apple Watch, un kopīgot iegūtos datus platformā “LumiHealth”. LumiHealth ir īpaši Singapūras iedzīvotāju vajadzībām paredzēta lietotne. To izstrādājusi Singapūras Veselības veicināšanas pārvalde kā daļu no iniciatīvas “Smart Nation”, kuras mērķis ir izmantot tehnoloģiju, lai sniegtu labumu cilvēkiem un uzņēmumiem.

    Avots: Apple

    Izmantojot tehnoloģiju un datus par lietotāju paradumiem, LumiHealth dos iespēju Singapūras iedzīvotājiem sākt dzīvot veselīgāk, izmantojot personalizētus atgādinājumus, programmas, aktivitāšu apmācību un dažādas motivācijas pieejas. Viss tas, protams, balstīts datos par lietotāja vecumu, dzimumu, svaru. Tāpat LumiHealth var pievienot atgādinājumus par veselības pārbaudēm.

    Zināms, ka šāds risinājums nebūs pieejams par baltu velti. LumiHealth lietotājiem sākot no šī gada oktobra beigām tiks piedāvāts divu gadu maksājumu plāns. Pagaidām gan vēl nav precīza informācija, cik tieši aplikācijas izmantošana izmaksās, tomēr zināms ir tas, ka daļu no naudas aktīvākie lietotāji varēs saņemt atpakaļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma