Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādās informācija, ka arī Apple pasūta lokanos displejus

    Jaunākie raksti

    Septembris ir mēnesis, kurā saņemam daudz ziņu par dažādiem tehnoloģiju jaunumiem, kurus, protams, apvij arī baumas. Ja Samsung turpina attīstīt savu lokano displeju un telefonu līniju, 1. septembrī izziņojot jaunāko Galaxy Z Fold2 ierīci, un Microsoft salīdzinoši klusi prezentējot Surface Duo ar diviem atsevišķiem ekrāniem, Apple joprojām klusē šajā segmentā. Taču nozares analītiķiem esot informācija, ka uzņēmums pasūtījis lielu skaitu salokāmo displeju no Samsung.

    Ķīnas mikroblogošanas vietnes lietotājs Ice Universe dalījies ar informāciju, ka Apple no Samsung pasūtījis lielu skaitu salokāmo displeju, kam ir piešķirta augsta prioritāte, kā arī sadarbība noslēgta uz vienu gadu. Kā noprotams, tad šī ekrānu partija pagaidām ir testa ierīcēm, iespējams, ka Apple salokāmo telefonu mēs varētu ieraudzīt jau nākamajā gadā. Samsung joprojām ir viens no uzņēmuma galvenajiem ekrānu piegādātājiem tieši iPhone viedtelefoniem.

    Reklāma

    Vēl viens ziņu pienesējs Džons Prosers (Jon Prosser) apgalvo, ka Apple varētu strādāt pie gliemēžvāka formas salokāmā telefona kā Samsung Galaxy Z Flip, vienīgi ar lielāku priekšējo ekrānu. Taču tās pagaidām ir tikai baumas, jo līdz šim nav bijušas pieejamas precīzākas baumas saistībā ar šādu Apple ierīci, kaut arī parasti daudzas tehniskās un vizuālas nianses ir zināmas jau vairākus mēnešus pirms prezentēšanas.

    Jau 15. septembrī atkal gaidāma ierastā Apple rudens prezentācija, taču šoreiz nav īsti skaidrs, vai tiks prezentēti jaunie iPhone 12 telefoni, vai citi produkti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    14.09.2020 16:12

    Esmu ļoti skeptiski noskaņots tām baumām, ka netiks izziņoti jaunie iphone.
    Septembrī events ir vienmēr bijis par iphone. Tas ka covid dēļ ražošana kavējas pa mēnesi-diviem, neko nenozīmē. Cik atceros, tad arī, kad izziņoja iphone 8 un X, tad X tikai pārdošanā nonāca novembrī, nevis kā parasti pēc nedēļas vai divām.

    geksis
    15.09.2020 12:26

    ieraugot rakstā Jon Prosser vārdu uzreiz gribas smieties par ziņu. Papētāt tak statistiku, cik no šī avota izplatītajām “insaideru” ziņām vispār ir izrādījusies patiesa.

    Last edited 3 years ago by geksis
    geksis
    15.09.2020 16:49

    man nav insaideru informācijas, bet Prossera informācijai es neticu.

    Reklāma