Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks “Tesla Battery Day” sola daudz aizraujošu jaunumu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja “Tesla” vadītājs Īlons Masks ar sociālās saziņas vietnes Twitter starpniecību paziņojis, ka 22. septembrī plānotajā “Battery Day” tiks prezentētas daudz jaunas, aizraujošas lietas. Protams, spekulācijas par iespējamajiem paziņojumiem ir visdažādākās.

    “Tesla” akcionāru tikšanās un “Battery Day” šogad ir pārceltas vairākas reizes. “Battery Day” vispirms tika pārcelta nezināmu iemeslu dēļ, bet pēc tam visi pasākumi tika pārcelti visiem zināma vīrusa dēļ. Plānots, ka “Battery Day” pasākums pamatā notiks virtuālajā vidē, taču to varēs apmeklēt ierobežots cilvēku skaits.

    Tiek prognozēts, ka galvenie jaunumi varētu būt par to, kā “Tesla” nodrošinās papildus bateriju piegādes, lai izpildītu mērķi un palielinātu auto ražošanas apjomus. Neoficiāli tiek runāts par projektu “Roadrunner”, zem kā slēpjas “Tesla” pašu izstrādāto bateriju ražošanas process. Jaunā bateriju ražošanas sistēma varētu būt galvenais uzsvars pasākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    14.09.2020 12:05

    Cik var mu…t par to kas būs un beigās tā arī neko jaunu neieviest? Solid state baterijas studijā vai GTFO! Lai nodarbojas ar kosmosa biznesu – tas viņam šobrīd labāk izdodas.

    Zzz
    14.09.2020 19:18
    Reply to  Krotow

    Istais kurs ieteiks ko Maskam darit, pats dzivo bomzu valsti un gudri dirs

    Fedja
    15.09.2020 08:37
    Reply to  Zzz

    Hei, neaizvaino manu valsti! Tas, ka pats esi bomzis, nedod tev tiesības apsaukāties uz manu valsti!

    Krotow
    15.09.2020 10:52
    Reply to  Zzz

    Ja nepatīk šeit, brauc uz Krieviju, Angliju vai kaut vai Venecuēlu.

    Reklāma