Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle Doom palaista uz grūtniecības testa ekrāna (video)

    Jaunākie raksti

    Videospēļu spēlēšana un palaišana uz dažādām ierīcēm ir sava veida kults un izaicinājums, entuziastiem vienmēr meklējot interesantākās lietas. Šoreiz kāds Twitter lietotājs @Foone dalījies ar savu video, kurā datorspēle Doom tiek spēlēta uz pavisam maziņa grūtniecības testa ekrāna.

    Šoreiz gan pats grūtniecības tests ir ļoti pielāgots, jo tā ekrāns ir nomainīts pret ļoti mazu LED ekrānu, papildus pievienots arī procesors, kas atrodas ārpus ierīces. Modifikācijas autors sākumā uz mazā 128×32 izšķirtspējas ekrāna spēja attēlot tikai spēles video, bet pēc tam izdevies arī palaist pašu spēli, kuras vadībai tiek izmantota pavisam maza klaviatūra.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka mazajā ekrānā tiešām neko daudz nav iespējams saprast, jo ekrāns ir vienkrāsains, līdz ar to viss ir diezgan saplūdis un neskaidrs. Tomēr galvenais ir pati ierīce, uz kuras palaista leģendārā spēle Doom. Tikmēr Nvidia jauno videokaršu prezentācijā atrādīja to, kā Doom Eternal versija tiek spēlēta 4K izšķirtspējā. Jūlija beigās ziņojām par iespēju spēlēt Doom iekšā Minecraft, izmantojot speciālus pielāgojumus.

    Avots: Foone
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ASh
    10.09.2020 13:36

    Šis jau klikbait raksts, kur no grūtniecības testa palicis tik korpuss (un tas ar modificēts).. protams skatītāju ziņai, par doom palaišanu uz 128×32 mini lcd, būtu krietni mazāk

    Kursors.lv
    10.09.2020 15:09
    Reply to  ASh

    Jā, grūtniecības testa tēma jākaļ, kamēr karsta. Visa jautrība sākās ar šo: https://twitter.com/Foone/status/1301707401024827392?s=19

    Reklāma