Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer piedāvā speciālu pretslīdes lentu datorpelēm

    Jaunākie raksti

    Datorspēļu aksesuāru ražotājs Razer patiešām sevi apliecinājis kā vienu no vadošajiem uzņēmumiem nozarē, jo šobrīd piedāvājumā ir pat speciāls pretslīdes materiāls, ar kuru aprīkot datorpeli, lai uzlabotu saķeri ar to.

    Īpašā lente ir paredzēta tam, lai uzlabotu rokas, pirkstu un delnu saķeri ar peli, kas var īpaši noderēt aktīvas spēlēšanas situācijās, kā arī tiem lietotājiem, kuriem ļoti svīst rokas. Piemēram, lietojot portatīvo datoru, es īpaši karstajās dienās saskaros ar šādu problēmu. Speciālā lenta būs veidota no poliuretāna, materiāla, kuru izmanto rakešu rokturos, attiecīgi, lai uzlabotu satvērienu.

    Reklāma

    Razer piedāvās dažādu izmēru uzlīmes, kuras speciāli pielāgotas tieši plaukstas daļai, peles slēdžiem, kā arī tās sāniem. Lai tās uzliktu, būs nepieciešams vienkārši noņemt aizsargājošo kārtu, un ar uzņēmuma 3M līmi tās stingri turēsies pie datorpeles, bet pēc noņemšanas netiks sabojāta pati ierīce. Katras uzlīmes biezums ir 0,5 mm.

    Pretslīdes lente ir pieejama dažādiem Razer datorpeļu modeļiem, piemēram, vienām no jaunākajām bezvadu datorpelēm Basilisk X HyperSpeed un Basilisk Ultimate. Ražotājs gan vēl nav norādījis, cik šāds komplekts izmaksās. Konkurents Zephyr piedāvā speciālu datorpeli ar iebūvētu ventilatoru, lai cīnītos pret roku svīšanu spēlēšanas laikā.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma