Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīta geimeriem paredzēta datorpele ar iebūvētu ventilatoru

    Jaunākie raksti

    Ražotājs Mindshunter izlaidis speciālu datorpeli Zephyr, kura aprīkota ar speciālu dizainu un iekšējo ventilatoru, lai roka nesvīstu un vienmēr justos patīkami.

    Jāatzīmē, ka gada siltajā laikā šī patiešām ir problēma, savā ikdienas portatīvā datora lietošanā tas pat ir ļoti labi jūtams, tāpēc varu saprast gan geimerus, gan arī ikdienas lietotāju, kurš vēlētos vēsu darba instrumentu datorpeli. Zephyr svērs vien 68 gramus, jo ir veidots speciālajā čaulas formā, kuras virsmā ir iestrādāti caurumi, ļaujot gaisam plūst cauri tai.

    Reklāma

    Avots: Mindshunter

    Ventilators aprīkots ar RGB iespēju un 3 intensitātes režīmiem, lai katram lietotājam ļautu pielāgot savu īpašo krāsu gammu un vēsumu, jo kur gan spēlētāju aksesuāru pulkā vairs iztikt bez krāsām. Datorpele ir aprīkota ar PixArt 3389 sensoru, kurš maksimāli nodrošina 16 000 DPI izsķirtspēju, kā arī tā paredzēta 50 miljoniem viendabīgu klikšķu. Jautājums gan paliek aktuāls, cik precīza šī pele būs, domājot par iebūvēto ventilatoru un tā radītajām vibrācijām.

    Interesentiem šobrīd ir iespējams pieteikties iepazīšanās cenai ar 50% atlaidi – 79 USD, bet pilnā cena ir 160 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1044
    12.07.2020 10:44

    Hm…gaidu modeli ar plaukstas masāžu, kas analizēs rokas kustību un masēs dīkstāves brīžos.

    Krotow
    13.07.2020 19:52
    Reply to  1044

    Bija doma iepostēt linku uz nesen radītu radniecīgu ierīci. Taču tad mani ne tikai nomīnusos, bet arī izbanos jo “mūs taču bērni skatās” :P

    Reklāma