Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple tomēr atgriežas pie savas bezvadu uzlādes ierīces izstrādes

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada martā Apple oficiāli paziņoja, ka nebūs spējīgi piedāvāt sava līmeņa bezvadu lādētāju AirPower, jo šobrīd tehnoloģiskās iespējas nespēj sniegt tāda produkta kvalitatīvu darbību. Tiesa, šajā gadā sāk parādīties baumas, ka kompānija tomēr varētu piedāvāt saviem standartiem zemākas klases produktu.

    Kā norāda Apple analītiķis Ming-Chi Kuo, ka uzņēmums strādā pie mazāka izmēra bezvadu lādētāja, salīdzinot ar AirPower, un šis varētu būt paredzēts tikai iPhone lietotājiem, taču saistībā ar koronavīrusa pandēmiju produkta izlaišana esot aizkavējusies.

    Reklāma


    AirPower galvenā īpašība bija tā, ka tas spētu vienā reizē uzlādēt pat trīs ierīces – AirPods, Apple Watch un iPhone, neatkarīgi no tā, kur ierīce uzlikta. Taču realitātē lādētājs ļoti uzkarsa un darbība bija bīstama, tāpēc jaunais produkts varētu būt vienkāršāks, piedāvājot noteiktu vietu, kur ierīce jāuzliek, un reizē varētu lādēt mazāku ierīču skaitu.

    Saistībā ar šīm ziņām ir parādījies it kā AirPower tipa lādētājs no uzņēmuma Nomad, kura ierīce Base Station Pro darbojas tiešī tā, kā vēlējies Apple. Tā ļauj reizē lādēt pat līdz trim ierīcēm no dažādiem ražotājiem, tiesa, nav iespējams uzlādēt Apple Watch. Līdzīgu ierīci no Satechi iepriekš esam testējuši arī paši.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma