Web Analytics
More
    Reklāma

    Royal Enfield strādā pie elektrisko motociklu izveides

    Jaunākie raksti

    Royal Enfield ir motociklu ražotājs, kurš sāk iekosties astē pasaulē zināmajiem zīmoliem, un par to vislabāk mūsu komandā spēj izteikties Reinis ar lielisku apskatu, taču kompānijai piedurknē ir arī plāni elektrisko motociklu segmentā.

    Tā kā Royal Enfield var dēvēt par nosacītu vidējās klases brendu, tad kompānijas plānos ietilpstošie elektriskie motocikli varētu būt tieši šādā cenas un atbilstošā tehniskajā segmentā. Šobrīd esam rakstījuši par elektrisku Harley-Davidson sporta motociklu, kurš ir pietiekami dārgs, vai kaut kas piezemētāks no mūsu kaimiņiem tepat Baltkrievijā, taču kaut kas pa vidam šajā elektrifikācijas posmā nav izplatīts.

    Reklāma

    Ražotājs šobrīd strādā pie saviem prototipiem, tāpēc nav pieejams kāds laika periods un tehniskā specifikācija, vienīgi tas, ka šāda izstrāde notiek, meklējot labāko risinājumu un atbilstošo segmentu. Kopumā tas noteikti būtu ieguvums visai moto nozarei, jo šobrīd tas ir līdzīgi kā elektroauto tirgū, kur tomēr ir vai nu ekskluzīvi un dārgi elektroauto vai salīdzinoši lēti un beigu beigās neizdevīgi auto.

    Gaidot precīzāku informāciju, cerēsim, ka arī Latvijā sāks parādīties jebkādi elektriskie motocikli, lai tie nonāktu Kursora rokās atbilstošam testam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma