Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft apsola trīs gadu Android atjauninājumus Surface Duo viedtālrunim

    Jaunākie raksti

    Nelielais trīs gadu Android atjauninājumu klubiņš kļuvis par vēl vienu spēlētāju bagātāks. Iepriekš par trīs gadu Android atjauninājumiem paziņoja Google saviem Pixel viedtālruņiem, pavisam nesen arī Samsung pievienojās šim ekskluzīvajam klubam. Tagad Microsoft paziņojis, ka viņu Surface Duo viedtālrunis tiks pie trīs gadus gara Android atjauninājumu atbalsta.

    Samsung oficiāli apsolījis ilgāk uzturēt ilgāk savus flagmaņu viedtālruņu modeļus – lielie Android atjauninājumi tiek solīti trīs gadu garumā. Šis paziņojums nozīmē, ka Galaxy S20 un Note20 sērijas viedtālruņi tiks pie Android 13 operētājsistēmas versijas. Bet vēl patīkamāka šī ziņa būs 2019. gada Galaxy S10 sērijas lietotājiem, jo arī šiem modeļiem Samsung apsolījis jau minētos trīs gadus ar Android atjauninājumiem. Tādējādi Galaxy S10 sērija tiks ne tikai pie tuvākajos mēnešos gaidāmā Android 11, bet pat pie Android 12, kam būtu jāiznāk kaut kad 2021. gada rudenī.

    Reklāma

    Microsoft Surface Duo viedtālrunis noteikti nav nekas jauns – uzņēmums ar to pasauli iepazīstināja pagājušā gada oktobrī, tātad pagājis ir gandrīz gads, un jau var veikt pirmo iepriekšpasūtīšanu šim divu ekrānu viedtālrunim. Pie pirmajiem pasūtītājiem Microsoft Surface Duo viedtālrunis nonāks 10. septembrī, tā cena ir sākot no 1399 dolāriem. Protams, Microsoft Surface Duo viedtālrunis pieejams tikai pircējiem ASV.

    Suface Duo ir salokāma Android ierīce, kas sastāv no diviem 5.6 collu 1800 x 1350 izšķirtspējas ekrāniem ar pat 2019. gada nogalei nepiedienīgi treknām apmalēm. Turklāt tiek izmantoti īsteni divi ekrāni, nevis salokāms ekrāns, līdzīgus nenopietnus produktus mēs esam redzējuši arī no LG.

    Surface Duo izmanto nu jau padzīvojušu Qualcomm Snapdragon 855 procesoru ar 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. Šo pašu specifikāciju var atrast tādos viedtālruņos kā Xiaomi Mi 9. Atvērtā veidā Surface Duo ir 4.8 mm biezs, viedtālrunis sver 250 gramus, kas nav pārāk daudz šādai divu ekrānu ierīcei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    17.08.2020 10:25

    Bildēs šim neredz nevienu kameru aizmugurē – tiešām tikai selfiju kamera?

    Last edited 3 years ago by Kristiāns
    Ruksis
    17.08.2020 13:50
    Reply to  itanium

    Reklāma