Web Analytics
More
    Reklāma

    KTM strādā pie jaunas elektrisko motorolleru platformas

    Jaunākie raksti

    Motociklu ražotājs KTM oficiāli paziņojis, ka strādā pie savas ar elektrību darbināmo motociklu platformas, kura nosaukta par EMotion. Tā varētu papildināt to tirgus daļu starp ne tik jaudīgiem motorolleriem un jau nopietniem sporta motocikliem.

    Tiek lēsts, ka šī sērija būs aprīkota ar dzinējiem, kuru jauda būs robežās no 3 līdz 10 kW. Paredzams, ka platformai būs iespējams veikt dažādus pielāgojumus, sniedzot arī dažādas nobraukuma iespējas. Pirmie vizuālie uzmetumi liecina, ka KTM jaunais braucamrīks izskatītos vairāk pēc motorollera, kā to varam iedomāties

    Reklāma

    Baterijas aizņems lielu daļu no korpusa, kas nozīmē, ka uzņēmums varētu likt uzsvaru tieši uz garāku nobraukumu. Līdzīgu vizuālo identitāti KTM prezentēja jau 2013. gadā ar savu E-Speed elektrisko skūteri Tokijas moto šovā, kurš lielu popularitāti ieguvis tieši pēdējā laikā.

    Tiesa jaunās EMotion platformas produkti netiek gaidīti tik drīz, taču oficiāls ziņojums no paša ražotāja nozīmē to, ka KTM nopietni strādā pie tā, lai savus plānus īstenotu reālajā dzīvē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1201
    16.08.2020 17:09

    Motorolleri garākām distancēm, piem. Cēsis-Rīga-Cēsis ikdienas braukāšanai. A ko darīt, ja eauto maksā 4x dārgāk par Otto cikla auto. Pačīkstēs par laika apstākļiem, tad atklās ka mūsdienās ir nopērkami viegli un aizsargājoši apģērbi un sāks braukāt uz 2riteņu transporta kā agrāk uz močiem ar blaķeni mauca garos gabalus.

    Reklāma