Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla iesaistās viedpulksteņu ražotāja Xplora izstrādes projektā

    Jaunākie raksti

    Norvēģijā bāzētais viedpulksteņu ražotājs Xplora iesniedzis pieteikumu ASV Federālājai Komunikāciju komisijai (FCC), kur parādījies Tesla Motors vārds.

    Nav pieejama ļoti plaša informācija par šo projektu, jo tā detaļas ir konfidenciālas, un tas neļauj precīzi spriest par uzņēmuma Tesla mērķiem saistībā ar šādiem produktiem. Protams, Tesla jau iepriekš ir izlaidusi ar elektroautomašīnām un saules enerģiju nesaistītus produktus, piemēram, sērfa dēli un sarkanus šortus. Xplora attiecīgi piedāvā viedpulksteņus bērniem, lai vecāki varētu zināt par viņu atrašanās vietu un drošību.

    Reklāma

    Analizējot Xplora piedāvājumu, var minēt, ka Tesla, iespējams, vēlas vēl vairāk attīstīt šo bezkontakta automašīnas vadību un drošību, jo jau šobrīd kompānijas automašīnas var gan atslēgt, gan iedarbināt vien ar telefona palīdzību. No otras puses, viedpulksteņu uzņēmums šādā veidā varētu saņemt oficiāli apstiprinājumu no FCC, lai piedāvātu kādus jaunus produktus, vai arī Tesla to vienkārši ir iegādājusies.

    Jau šobrīd ir iespējams lejupielādēt Remote S for Tesla lietotni, kura ar Apple Watch palīdzību ļauj izmantot speciālo “Summon” funkciju, kur pats auto piebrauks pie jums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma