Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Twitter apsver potenciālu partnerību ar TikTok

    Jaunākie raksti

    Drāma par TikTok likteni ASV nebeidz rimties, un jaunas baumas liecina par to, ka Twitter uzsācis sarunas ar TikTok radītāju uzņēmumu “ByteDance” par iespējamu partnerību. Tomēr, neskatoties uz to, Microsoft joprojām tiek uzskatīts par pagaidām reālāko šīs video koplietošanas platformas pircēju.

    Publicētajā ziņojumā, kas vēsta par Twitter un TikTok sarunu, nav īsti uzsvērti iemesli, kāpēc tieši Twitter būtu ieinteresēts video koplietošanas platformas iegādē. Šeit jāņem vērā ne tikai fakts, ka šāds darījums ievērojami patukšotu Twitter maciņu, bet arī citi šķēršļi, kas saistāmi ar šo ne visa ērto darījumu. Vienlaikus Twitter jau ir zināms ķēriens uz šāda veida sadarbību, tālajā 2012. gada oktobrī iegādājoties īso videoklipu platformu “Vine”, kas jau pēc četriem gadiem tika slēgta.

    Reklāma

    Klīst baumas, ka TikTok ir visai kārots pirkums ne tikai Twitter un Microsoft, bet arī Apple, Google un Facebook, kas vienā vai otrā brīdī pauduši interesi savu pakalpojumu klāstu papildināt ar video koplietošanas rīku. Kamēr Apple kategoriski noliedz, ka vēlētos iegādāties TikTok, Microsoft jau publiski apliecinājis savu interesi par ByteDance lolojuma iegādi, solot līdz 15. septembrim nākt klajā ar jaunu paziņojumu par šo darījumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    10.08.2020 11:01

    Lai taču Microsoft viņus pērk. Balmera dejas demonstrēšanai beidzot būs pareizais serviss ;)

    digitalk
    10.08.2020 12:09
    Reply to  Krotow

    bez prooflinka neskaitās https://youtu.be/dbCmnRztK1Y

    Krotow
    10.08.2020 12:17
    Reply to  digitalk

    Paldies! Diez cik kokas strīpas viņš pirms tam iešņauca?

    Reklāma