Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņojis otrās paaudzes lokano Galaxy Z Fold 2 viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Kopā ar Galaxy Note20 sērijas viedtālruņiem, planšetdatoru, austiņām un viedo pulksteni Samsung izziņoja arī otrās paaudzes lokano Galaxy Z Fold 2 viedtālruni. Pirmās paaudzes Galaxy Fold modeli vajāja visādi pārpratumi un ekrāna trauslums, bet laikam jau Samsung ir beidzot ticis galā ar lokano ekrānu viedtālruņu vājajām vietām.

    Faktiski gan varam uzskatīt, ka Galaxy Z Fold 2 īstā izziņošana ir vēl priekšā, visas nianses ražotājs par jauno viedtālruni pastāstīs tikai septembrī. Pie pircējiem Galaxy Z Fold 2 varētu nonākt ne ātrāk par septembra beigām vai pat oktobrī.

    Reklāma

    Labā ziņa ir tā, ka Galaxy Z Fold 2 ir daudz izskatīgāks par šobrīd nopērkamajiem lokanajiem Samsung viedtālruņiem – jaunais Galaxy Z Fold 2 izmantos no Galaxy Note20 sērijas aizlienētas detaļas, piemēram, kameru izskatu. Arī ekrāna apmales izskatās daudz plānākas par pirmās paaudzes Fold modeli.

    Zināms, ka Galaxy Z Fold 2 būs ar 7.6 collu 1768 x 2208 izšķirtspējas 120 Hz ekrānu, viedtālrunim būs trīs 12 megapikseļu galvenās kameras, 256 GB atmiņa ar 12 GB RAM, ap 4500 mAh akumulators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.08.2020 11:07

    Interesanti, cik ilgi šim modelim dzīvos ekrāns un eņģes.

    Astro
    07.08.2020 03:22

    Kāpēc man liekas, ka Tev viss ir nianses? Es teiktu vienk – parametri, īpašības, teh dati… Nianse ir kas īpašs, ko pamana tikai ļoti iedziļinoties kādā vienā konkrētā aspektā.

    Reklāma