Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā ražotajām “Tesla” mašīnām ļoti augstvērtīgi kvalitātes rādītāji

    Jaunākie raksti

    Vārdi “Made in China” un “laba kvalitāte” parasti nav uzskatāmi par sinonīmiem. Parasti ir tieši otrādi. Lai nu kā, katram no mums, visticamāk, ir kāda lieta, kas ražota Āzijas lielvalstī. Ķīnā tiek ražotas arī “Tesla” automašīnas, kas paredzētas vietējam tirgum. Aptaujā, kuru veica kompānija “12365Auto” atklājies, ka Ķīnā ražotajām “Tesla” ir fantastiska kvalitāte.

    Kā liecina apkopotie aptaujas dati par iepriekšējo ceturksni, Ķīnā vidēji tiek saņemtas 37,2 sūdzības par auto uzbūves kvalitāti uz katriem 10000 auto. “Made in China Model 3” saņēmis tikai 0,7 sūdzības uz 10000 auto, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs aptaujā. “Tesla” jau iepriekš lepojusies, ka Ķīnā saliktie auto izcēlušies ar teicamu uzbūves kvalitāti, kas kompānijai gadu gaitā stipri pieklibojusi.

    Reklāma

    Vēl pārsteidzošākus šos rezultātus dara fakts, ka prestižajā “J.D Power” aptaujā, kas tiek veikta ASV, “Tesla” ierindojās pārliecinoši pēdējā vietā starp visiem autoražotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1005
    05.08.2020 10:05

    Ir fakti un ir to interpretācijas. Tas, ka nav sūdzību, vēl nenozīmē ka kvalitāte ir augstāka. Pirms 20 gadiem mēs pamatā braucām vāciešu nobrauktās mašīnas un arī likās ka viss ir super) Kad ir iespēja pamēģināt ko labāku, viss nostājas savās vietās.

    Janis Murnieks
    05.08.2020 10:33

    Citāts : “Vārdi “Made in China” un “laba kvalitāte” parasti nav uzskatāmi par sinonīmiem. Parasti ir tieši otrādi.

    Tā varēja apgalvot pirms gadiem 5 – vai 7 . un arī tikai gadījumos , kad bija tieksme
    “ripināt santīmu” jeb iegādāties pašu lētāko.

    05.08.2020 12:13
    Reply to  Janis Murnieks

    to var mierīgi apgalvot arī tagad, pie kam situācija pat ir pasliktinājusies. daudzas preces tiek:

    • viltotas
    • ražotas vienā rūpnīcā, bet tālākpārdevējs uzliek savu leibi un cenu x3-5. tagad, pat pērkot dārgu produktu, tu nevari būt pārliecināts par tā kvalitāti

    tā ka Ķīnas labā kvalitāte ir tikai kompānijām, kuru kvalitātes kontrole pastāvīgi dzīvojas pa cehu ar finansu pātagu rokās.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Krotow
    05.08.2020 11:02

    Ķīnieši var ražot arī pareizi un ļoti labas lietas. Tiesa tur pietiek arī lopiņu, kas ražos draņķīgus pakaļdarinājumus vai vnk mēslus. Vai arī uzliks mīksto ražošanas tehnoloģiju ievērošanai un “optimizēs” ražošanas procesu par labu savai kabatai. Tesla gadījumā visticamāk uz vietas ir savi cilvēki kas pārbauda saražotā kvalitāti.

    1005
    05.08.2020 11:30
    Reply to  Krotow

    Amerikai, Norvēģijai ražotajām Teslām nepārbauda kvalitāti – spriežot pēc sūdzību skaita? Nē, es domāju ka ķīniešiem ir pārāk daudz viegli nākušas naudas un tie vēl nav sapratuši, kādai ir jābūt kvalitātei par to cenu.

    Krotow
    05.08.2020 11:41
    Reply to  1005

    “Lietotāja pieredzi” Ķīnā ražotai Tesla un vietējo ražotāju auto tāpat nevar salīdzināt. Tur Tesla ieliek vienos vārtos, neskatoties uz durvju šķirbām.

    1005
    05.08.2020 11:58
    Reply to  Krotow

    Te arī atbilde uz jautājumiem, kad beidzot pie mums nonāks Ķīnas tirgum ražotie ķīniešauto – ja tos apmierina Teslas, tad pašu auto ir vēl “augstvērtīgāki” un jautājums, vai mums tos vajag. Man – nē.

    Reklāma