Web Analytics
More
    Reklāma

    Flight Simulator būs iespējams spēlēt ar virtuālās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Gaidot jau tik daudz aprunāto Microsoft Flight Simulator 2020, kura iznākšana ir burtiski ap stūri – 18.augustā, spēles versija tiks izdota arī uz virtuālās realitātes brillēm HP Reverb G2, kas lieliski iederēsies kopā ar simulatoru.

    Speciālo versiju saņems ikviens datorspēles īpašnieks, tiesa būs jāiegādājas arī pašas firmas HP brilles, kuras gaidāmas rudenī, kā uzlabota versija pirmajai paaudzei G1. To cena varētu būt aptuveni 600 USD, tāpat spēle tiks piedāvātā uz TrackIR brillēm. Šāda virtuālās realitātes versija kopā ar īpaši veidotajām vadības pultīm noteikti ļaus iejusties īsta pilota ādā, kāds arī ir mērķis, un patiesībā ilgi gaidīta iespēja, kopš savulaik parādījās lidošanas simulators.

    Reklāma

    Neskatoties uz šo lielisko iespēju, spēles izstrādātāji norāda, ka katru mēnesi tiks izlaisti kādi papildinājumu, bet pasaules kartes uzlabojumi gaidāmi katrus divus trīs mēnešus, jo mērķis ir padarīt spēli maksimāli pielāgotu reālajai dzīvei ar visām īstajām izmaiņām. Vēlreiz atgriežoties pie virtuālajām brillēm, Asobo un Microsoft nav minējuši precīzu datumu, kad iznāks speciālā versija. Iespējams, tas varētu būt lielisks reklāmas triks Reverb G2 brillēm to izlaišanas laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma