Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iegādājas jaunuzņēmumu, pārvērtīs iPhone norēķinu termināļos

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Apple par aptuveni 100 miljoniem ASV dolāru iegādājies jaunuzņēmumu Mobeewave Inc., kas jau izstrādājis tehnoloģiju, lai pārvērstu gandrīz jebkuru iPhone modeli par norēķinu termināli. Šī ideja gan nav nekas jauns vai unikāls, Samsung jau iepriekš ziņoja, ka Galaxy viedtālruņiem arī būs šādas iespējas.

    Arī Apple varētu kaut kad ne pārāk tālā nākotnē izmantot iPhone iebūvēto NFC tehnoloģiju, lai nolasītu bezkontakta maksājumu kartes informāciju. Tāpat maksājumu būs iespējams saņemt no citām bezkontakta maksājumu ierīcēm – viedpulksteņiem, citiem viedtālruņiem ar NFC u.tml.

    Apple jau ir apliecinājuši, ka jaunuzņēmumu Mobeewave Inc. iegāde tiešām notikusi, bet kā jau ierasts, neko sīkāk Apple nekomentē ne par tehnoloģiju izmantošanas plāniem, nedz arī par cenu.

    Mobeewave izstrādātā tehnoloģija, visticamāk, papildinās Apple Pay platformu un pagājušajā gadā izlaisto Apple Card. Šāds solis ir gana loģisks, jo Apple iOS viedtālruņi ātru bezkontakta norēķinu jomā nespēj konkurēt ar Android atvērtību. Protams, vienmēr pastāv iespēja piepirkt klāt kādu norēķinu termināli, bet tad pārdevējs iPhone izmanto tikai kā ekrānu, bet visa nauda ceļo uz pārdevēja izvēlēto banku, nevis Apple norēķinu platformu.

    Mobeewave norēķinu tehnoloģija
    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma