Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify piedāvā podkāstus arī video formātā

    Jaunākie raksti

    Papildus mūzikas straumēšanas iespējai Spotify pamazām apaug ar vēl jaunām funkcijām, ko piedāvāt mūzikas un izklaides izsalkušajām dvēselēm. Platforma sniedz arī podkāstu klausīšanās iespējas, ko jau šobrīd var baudīt ne tikai ar ausīm, bet arī acīm. Jā, tieši tā, tagad Spotify piedāvā arī video podkāstus, kas pieejami vairumam bezmaksas un premium lietotāju gan Web versijā, gan mobilajā lietotnē. Turklāt, kas ir labi un kas šajā ziņā atšķir Spotify no Youtube – arī aizverot Spotify aplikāciju vai aizslēdzot savu ierīci, podkāsta saturs joprojām tiek atskaņots.

    Zināms, ka sākotnēji piedāvāto podkāstu klāsts pieejams visai trūcīgā apjomā. Tikai noteiktus podkāstus drīkst ievietot Spotify, un vairumam video satura radītāju šāda iespēja nemaz netiek sniegta. Spotify atklājis, ka jauno saturu kā pirmie veidos tādi podkāsti kā “Book of Basketball 2.0”, “Fantasy Footballers”, “The Misfits Podcast”, “H3 Podcast”, “The Morning Toast”, “Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay” un “The Rooster Teeth Podcast”.

    Reklāma

    Jāteic, ka video podkāstu piedāvāšanai tieši šobrīd ir arī nopietns, tā teikt, stimuls. Maijā Spotify paziņoja par sadarbību ar Džo Roganu. Tas ir 100 miljonu dolāru darījums, kura ietvaros platforma nopirka iespēju raidīt Rogana podkāstus, kā arī pats mākslinieks solīja ar video šovu uzstāties Spotify. Lieki piebilst, ka Džo Rogans ir viens no pasaulē populārākajiem podkāstu veidotājiem. Tā kā šos podkāstus plānots raidīt jau septembrī, laika vairs nav īpaši daudz, lai sagatavotos un sapucētu funkcionalitāti. Lai šāda mēroga personības podkāsti veiksmīgi nokļūtu līdz Spotify lietotājiem, uzņēmums vispirms veica izmēģinājumu ar divām Youtube zvaigznēm Zane Hijazi un Heath Hussar podkāstā “Zane and Heath: Unfiltered”.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    23.07.2020 23:53

    Youtube premium saturs arī turpina skanēt aizslēdzot ekrānu.

    Reklāma