Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford” izveidojis 1400 Zs jaudīgu “Mustang Mach-E” versiju

    Jaunākie raksti

    Aptuveni pirms gada, laikā, kad elektriskais “Mustang” vēl nebija prezentēts, “Ford” sporta nodaļas inženieri uzsāka darbu pie kaut kā vājprātīga – pie īpašas modeļa versijas, kas spēj attīstīt 1400 zirgspēku lielu jaudu. Kompānija atrādījusi savu veikumu.

    Aprīkots ar pamatīgu aizmugurējo spoileri, aerodinamisku virsbūvi un septiņiem elektromotoriem, “Mustang Mach-E 1400” spēj sasniegt maksimālo ātrumu aptuveni 260 km/h. Visticamāk, ka arī līdz 100 km/h šī mašīna spēj paātrināties diezgan ātri, taču “Ford” pārstāvji nav nopulējušies ar tādiem niekiem kā laika mērīšana paātrinājumam no 0 līdz 100 km/h.

    Motorus apgādā 56,8 kWh baterija un “Ford” pārstāvji skaidro, ka baterija veidota tā, lai tā spētu tikt galā ar ļoti lielu slodzi. Paredzēts, ka baterija tiks speciāli dzesēta ar šķidrumu, lai to pēc iespējas ātrāk varētu uzlādēt. Ražotāja pārstāvis Marks Rašbruks paskaidroja, ka mērķis bija radīt auto, kas vairākas reizes varētu doties trasē, piemēram, stundas laikā, pirms to atkal nepieciešams lādēt. “Ford” arī vēlējās izmantot šo iespēju, lai atrādītu savu elektroauto tehniskās iespējas.

    Četri elektromotori atrodas uz aizmugurējās ass, trīs uz priekšējās, tāpēc mašīnu iespējams pielāgot dažādām vajadzībām. Auto var braukt ar visu četru riteņu piedziņu, kā arī tikai ar priekšējo vai aizmugurējo piedziņu. Ražotājs sagatavojis īpašu video, kur elektriskais “Mustang” svilina riepas kopā ar citiem pazīstamiem “Ford” automobiļiem.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    22.07.2020 11:41

    Žēl, ka skan kā zobārsta urbis. Jāliek klāt vecie labie benzīna auto, lai radītu noskaņu.

    Cenu, gan jau, nevar iedabūt ekrānā, jāliek atstarpe pa vidu.

    Reinis Rozitis
    22.07.2020 13:01
    Reply to  Tasesmues
    Uldis M.
    22.07.2020 16:04
    Reply to  Tasesmues

    Nav ne vainas skaņai, vienkārši benzīngalvām ir palikušas asociācijas par to kā skan jaudīgs dzinējs un tas arī viss. Un iespējams video veidotāi ir pastiprinājuši to elektromotoru skaņu lai autiņš šķistu jaudīgāks. Ja vēsture būtu izkārtojusies par labu elektromobīļiem, bet tomēr daži entuziasti taisītu autiņus ar V8 motoriem, mums tā skaņa liktos skaļi pļerkšķoša dīvaina skaņa.

    0930
    22.07.2020 11:47

    elektriskais “Mustang” svilina riepas, jo….Ford rīcībā nav TCS? Nospolēt var ar visnīkulīgāko auto, tam nevajag pat lielas prasmes. Jeb tagad aktuāli ražot efektīvus auto, kas patiesībā nav efektīvi)

    KKTK
    22.07.2020 12:29
    Reply to  0930

    Tad to visu iestūķēs lielā kastē, nosauks par krossoveru un būs vēl neevaktīvāks braucamais.

    digitalk
    22.07.2020 12:48
    Reply to  KKTK

    tu speciāli pārrakstījies? neEVaktīvāks :D

    Reklāma