Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņots vidējās klases OnePlus Nord 5G viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    OnePlus beidzot izziņojuši ilgi gaidīto OnePlus Nord 5G viedtālruni, kas it kā atgriež uzņēmumu pie tā pamatiem – zemākas viedtālruņu cenas. OnePlus Nord 5G gan ir uzskatāms par vidējās klases viedtālruni, jo tas izmanto Qualcomm Snapdragon 765G procesoru, kā arī tas ticis pie 5G mobilo datu savienojuma.

    OnePlus Nord 5G saņēmis 6.44 collu OLED tipa ekrānu, kas darbojas ar 90 Hz. Ekrānam ir 1080 x 2400 izšķirtspēja un 20:9 ekrāna malu attiecība. Tādējādi OnePlus Nord 5G ir kaut kas līdzīgs pagājušā gada OnePlus 7T modelim.

    Reklāma

    Līdzīgi kā flagmaņa OnePlus 8 sērija Nord aprīkots ar OxygenOS 10.5, kas ir OnePlus līdz šim jaunākā un ātrākā programmatūra. OxygenOS 10.5 nodrošina tādas funkcijas kā Dark Mode, Zen Mode un plašas pielāgošanas iespējas, kas ļauj lietotājiem mainīt dažādus elementus, sākot no ikonu formām un beidzot ar pirkstu nospiedumu animāciju. Iespaidīgam ātrumam radītajai OxygenOS 10 ir gandrīz 300 jaudīgas programmatūras optimizācijas iespējas, kas ļauj sniegt augstākā līmeņa viedtālruņa lietošanas pieredzi.

    OnePlus Nord 5G būs pieejams ar 8 GB RAM + 128 GB atmiņu bāzes modelī vai ar 12 GB RAM un 256 GB atmiņu dārgākajā viedtālruņa versijā. Viedtālrunim ir 4115 mAh akumulators, kas nav pārlieku daudz, bet ar to vajadzētu pietikt, jo arī procesors nav neko rijīgs. OnePlus Nord 5G pat ticis pie OnePlus Warp ātrās uzlādes.

    Attēls: OnePlus.com

    OnePlus Nord 5G izmanto 48 megapikseļu Sony IMX 586 sensoru ar optisko attēla stabilizāciju. Galveno kameru pavada 8 megapikseļu ultra-platleņķa kamera un 2 megapikseļu makro kamera, kā arī 5 megapikseļu dziļuma sensors. Priekšpusē ir 32 megapikseļu un 8 megapikseļu pašiņu kameras.

    Nightscape, kas pieejama gan galvenajai aizmugures kameras lēcai, gan ultra platleņķa kameru lēcai, nodrošina satriecošus fotouzņēmumus naktī, pateicoties progresīvai datorizētai fotografēšanai. Ar Nightscape funkciju OnePlus Nord uzņems līdz pat deviņiem dažādiem attēliem dažādās ekspozīcijās un dažu sekunžu laikā apvienos tos, lai izveidotu dzidrākas, gaišākas un izteiksmīgākas fotogrāfijas vāja apgaismojuma apstākļos.

    OnePlus Nord 5G cena sāksies no 399 eiro par 8 GB RAM + 128 GB atmiņas versiju, kamēr 12 GB RAM + 256 GB atmiņa maksās 499 eiro. Pie pirmajiem pircējiem OnePlus Nord 5G nonāks 4. augustā.

    OnePlus tiešsaistes veikalā visai dumji tiek pasniegts, ka kamera, ekrāns, ātrā uzlāde un pāris citi nieki ir negaidītas dāvanas. Lūk, tas ir tizls mārketings.

    Attēls: OnePlus.com

    OnePlus Buds

    Līdztekus OnePlus Nord OnePlus tirgū arī laidis savas pirmās bezvadu austiņas OnePlus Buds, kas paredzētas, lai sniegtu augstas kvalitātes audio atskaņošanu un bezvadu brīvību krietni izteiksmīgākai skaņas pieredzei kustībā. Līdzsvarojot estētisko vienkāršību un izturīgo funkcionalitāti, OnePlus Buds sniedz lietotājiem labāku izvēli izsmalcinātai un nevainojamai pieredzei par saprātīgu cenu.

    Ar Warp Charge tehnoloģiju 10 minūšu uzlāde OnePlus Buds austiņu kastītē nodrošina 10 stundu audio pieredzi, bet pilnīga austiņu uzlāde kopā ar uzlādes kastīti sniedz augstas kvalitātes mūzikas atskaņošanu līdz pat 30 stundām.

    Ar trīs aktīviem mikrofoniem, kas iebūvēti katrā austiņā, lai samazinātu apkārtējo troksni, OnePlus Buds viegli uztver vokālās frekvences un rada skaidru un izteiksmīgu balss ierakstīšanu un zvanu veikšanu. Papildus uzlabotajiem 13.4 mm dinamiskajiem draiveriem OnePlus Buds nodrošina arī Bass Boost un Dolby Atmos atbalstu, kas sniedz skaidrāku vokālu, dziļākus basus un izteiksmīgākus toņus elpu aizraujošai stereo skaņai.

    Bez izteiksmīgas veiktspējas OnePlus Buds piedāvā gludu un ergonomisku dizainu komfortam visas dienas garumā. OnePlus Buds nodrošina arī IPX4 ūdensizturības reitingu, lai spētu izturēt pat ūdens šļakatas, padarot šīs austiņas par lielisku sabiedroto treniņu vai regulāru skrējienu laikā. OnePlus Buds būs pieejamas trīs krāsās – baltā, pelēkā un Nord zilā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Staa
    23.07.2020 07:38

    “OnePlus Buds sniedz lietotājiem labāku izvēli izsmalcinātai un nevainojamai pieredzei par saprātīgu cenu.” – tik grūti bija uzrakstīt 89€?

    Emīls Dārziņš
    23.07.2020 23:42

    Preorderoju nord, apnika pirkt flagmanis par 1k, redzēs kas un kā

    Kursors.lv
    24.07.2020 07:39

    Cool! Pēc tam, lūdzu, padalies ar saviem iespaidiem.

    Jānis Rišis
    27.07.2020 09:50

    Ja vis kopā būs par dārgi nepirkšu viņam ir arī daudz mīnusi.

    Reklāma