Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nopietnāk iesaistās podkāstu tirgū ar ziņu audio ierakstiem

    Jaunākie raksti

    Kompānija Apple papildinājusi savus News un News+ servisus ar ikdienas ziņu audio ierakstiem, nopietnāk iesaistoties speciāli veidoto podkāstu segmentā, sekojot citiem konkurentiem.

    Specializētais ziņu serviss, kurš gan nav pieejams Latvijas klientiem (ja nu vienīgi norāda citu atrašanās vietu), tiks papildināts ar Apple News Today ikdienas ziņu audio apkopojuma no žurnālistiem, kuri jau šobrīd veido aktuālos materiālus, tāpat attiecīgi ģenerējot saturu atbilstoši lielajām ASV pilsētām. News+ serviss būs pieejami garāki ieraksti par dažādiem notikumiem, kā arī saistībā ar sadarbības partneriem (Sports Ilustrated, TIME u.c.), kuru skaits varētu sasniegt pat 20 katru nedēļu. Tos ieskaņos profesionāli aktieri ar labu un patīkamu balsi.

    Reklāma

    Reizē ar šiem jaunumiem, News serviss tagad pieejams CarPlay lietotājiem.

    Viens no lielākajiem mūzikas un podkāstu straumēšanas servisiem Spotify paziņoja par līguma noslēgšanu ar populāro runātāju Džo Roganu (Joe Rogan) 100 miljonu dolāru apmērā, norādot uz šīs jomas nozīmību gan tagad, gan nākotnē. Interesanti, kas notiks ar podkāstera saturu YouTube platformā, kur tie bija brīvi pieejami visā garumā.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    21.07.2020 16:00

    Sukas milži atkal smacē nišas kompānijas…

    Reklāma