Web Analytics
More
    Reklāma

    Laimē TP-Link viedās mājas produktus (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Šogad mūs pamatīgi pārsteidza TP-Link. Man ļoti patika TP-Link Tapo P100 viedā rozete un TP-Link Tapo C200 viedā kamera. Abi produkti ir glīti, darbojas lieliski un tos var kontrolēt ar gaumīgi nostrādātu un funkcionālu mobilo lietotni. Plus, abas ierīces maksā negaidīti lēti. Izlasi abu ierīču apskatus un redzēsi par ko runāju.

    Reklāma

    Sadarbībā ar viedās mājas produktu tirgotāju Smarthomes.lv labprāt vienam Kursors.lv lasītājam uzdāvināsim Tapo P100 un Tapo C200 ierīču komplektu!

    Lai piedalītos konkursā, šoreiz būs jābūt Smarthomes.lv Facebook lapas sekotājam un zemāk jāatbild uz dažiem vienkāršiem jautājumiem par abiem TP-Link produktiem. Varu pačukstēt, ka abu šo ierīču apskatos viegli varēsi atrast atbildes uz jautājumiem. Atbildes pieņemsim līdz 26. jūlija beigām, lai mēneša pēdējās nedēļas sākumā varētu paziņot konkursa uzvarētāju. Veiksmi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Bīlands
    29.07.2020 19:07

    Sveiki, kad būs rezultāti?

    Kaspars Bīlands
    03.08.2020 14:48

    Ja godīgi, jau pirms konkursa noslēguma, aprakstu iespaidā, iegādājos abus gadžetus no i-veikala M-79, kas Barona ielā. Kameru vēl gan nepieslēdzu, jo gaidīju kad saņemšu microSD. Šodien laikam jāskrūvē klāt! Tas kontakts foršs, grīdas lampu darbinu!

    Reklāma