Web Analytics
More
    Reklāma

    Marshall papildina savu piedāvājumu ar ūdensizturīgu bezvadu skaļruni Emberton

    Jaunākie raksti

    Mūzikas aksesuāru ražotājs Marshall papildinājis savu produktu klāstu ar maza izmēra bezvadu skaļruni, kurš būs mitrumizturīgs, lai lieliski iederētos dažādās āra ballītēs.

    Jaunās skandas nosaukums ir Emberton, kura ir tikai nedaudz lielāks par cilvēka plaukstu, norādot uz tās mazo izmēru un mobilitāti (svars 700 grami), lai to ērti paņemtu līdzi dažādās aktivitātēs. Emberton skaļrunis ir veidots labākajās uzņēmuma tradīcijās, saglabājot Marshall raksturīgo priekšējo metāla resti, kā arī dizainisko logo. Turpinot par tehnisko specifikāciju, šī tumba darbosies vismaz 20 stundas no vietas, un 20 minūšu ātrajā uzlādē tā iegūs papildus vēl 5 atskaņošanas stundas. Pilnai uzlādei būs nepieciešamas 3 stundas, un tā notiek ar USB-C spraudni.

    Reklāma

    Skaļumu nodrošina 2 10W skaļruņi, kas veidos 360 grādu skaņas sajūtu. Bluetooth 5.0 savienojums nodrošinās kvalitatīvu bezvada signāla plūsmu starp telefonu un ierīci, un darbības rādiuss ir 10 metru diapazonā. Tumbas vadību nodrošinās daudzpusīgā centrālā poga, ar kuras palīdzību to iespējams pilnībā kontrolēt, tāpat uz tās redzams baterijas līmenis. Emberton saņēmis IPX7 ūdensizturības novērtējumu, kas ļauj tam atrasties pietiekami tuvu ūdens aktivitātēm.

    Pats svarīgākais ir cena, kas ir 149 EUR, un piegāde uz Latviju ir bez maksas. Konkurenci sastāda JBL Flip 5 (Amazon cena ~85 EUR), Ultimate Wonderbooms (Amazon cena ~65 EUR) vai Ultimate Ears Boom 3 (Amazon cena ~90 EUR).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma