Web Analytics
More
    Reklāma

    Interneta pārlūkprogrammā Opera iebūvēts Twitter klients

    Jaunākie raksti

    Ir patīkami reizēm pamēģināt savā ikdienas rutīnā ko jaunu, un tieši to sniedz Opera interneta pārlūks, kuram iespējams ērti pievienot dažādu sociālo tīklus kontus, lai tos pārskatītu vienkārši no sānu malas, speciāli neatverot jaunu cilni. Tagad šim klāstam pievienojies arī Twitter.

    Man kā ikdienas Chrome lietotājam šis bija ļoti interesanti, jo ar Opera principā saskāries neesmu, tāpēc lejupielādēju to uz sava datora un izmēģināju jauno Twitter iespēju. Jāatzīmē, ka viss process patiešām ir ļoti viegls, jo instalējot programmu, nepieciešams to vienkārši atvērt, ieslēgt Twitter papildinājumu un tajā ielogoties. Pēc tam sānu malā parādās zilais putniņš, uz kura uzklikšķinot vienmēr atvērsies lietotāja Twitter ziņu plūsma. Ļoti ērti un pārskatāmi, ko gribas salīdzināt ar platformas lietošanu mobilajā lietotnē. Protams, būs iespējams veikt ierakstus un atbildēt citiem, tas viss kā parasti.

    Reklāma

    Noklusējuma iestatījumos Opera piedāvā uzreiz pieslēgt Facebook Messenger, Instagram un WhatsApp kontus, ko arī ir ļoti ērti izdarīt. Tie nav nekādi papildinājumi kā tas būtu Google Chrome gadījumā, bet jau pārlūkā iebūvēti risinājumi. Man par patīkamu pārsteigumu viss tiešām darbojas lieliski un ērti, līdz ar to var teikt, ka Opera varētu būt noderīgs risinājums tiem, kuru profesionālās ikdienas gaitas ir ļoti piesaistītas šiem sociālajiem tīkliem. Vēl iespējams pievienot Telegram un VK platformas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    30.06.2020 10:46

    Kas ir Opera saimnieki?

    Janis Murnieks
    30.06.2020 10:56
    Reply to  KKTK

    Golden Brick Capital Private Equity Fund no Draudzīgās Ķīnas … :D

    p.s. meklējot atbildi uzzināju skumju ziņu – chromium . fui pē .

    LAN
    30.06.2020 13:38

    Vēl noderīgās fīčas operā:
    Ekrānšāviņš gatavs ielīmēšana (ctrl+shift+5)
    Flow
    VPN
    Reklāmbloķēšana

    1213
    30.06.2020 13:55
    Reply to  LAN

    šāviņš))

    Reklāma