Web Analytics
More
    Reklāma

    Telegram lietotne vairs nav bloķēta Krievijā

    Jaunākie raksti

    Telegram saziņas lietotnei ir bijusi visai raiba vēsture darbojoties Krievijā, jo tās vēlmei šifrēt visu esošo informāciju un to nenodot valdībai, ir izraisījusi lietotnes oficiālu bloķēšanu Austrumu kamiņvalstī. Pēc 2 gadu cīņas, Telegram no jūnija atkal oficiāli pieejams Krievijā.

    Par oficiālu sadarbības atsākšanu un bloķēšanas izbeigšanu no Krievijas Federālā sakaru, informācijas un komunikācijas uzraudzības dienesta Roskomnadzor ziņo Telegram dibinātājs Pāvels Durovs. Šobrīd sadarbība noslēgta ar pamatojumu, ka Krievijas valdībai būs pieeja informācijai, kura saistīta ar pedofiliju, terorismu un pašnāvībām, taču nebūs pieeja citiem privātajiem kanāliem.

    Reklāma

    Protams, Telegram lietotne Krievijā tikusi lietota līdz šim, meklējot dažādus apkārtceļus. Piemēram, izmantojot VPN servisus, lai mainītu savu digitālo atrašanās vietu, taču normalizētā darbība ļaus arī uzlabot pašu servisu, to lietot plašākam cilvēku lokam, kā arī tas var būt noderīgs arī uzņēmumiem savā attīstībā.

    Iespējams, Krievija šādu soli no savas puses spērusi, lai uzrunātu lielāku tautas daļu pirms balsojuma par jauno konstitūciju, kurai bija jānotiek jau 22. aprīlī, taču šobrīd tas pārlikts uz 1. jūliju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1313
    23.06.2020 14:32

    Bloķēts Telegrams bija činavnieku atskaitēs (nez, cik cik jahtas tika nopirktas uz telegrama bloķēšanas rēķina), kamēr paši viņi to aktīvi izmantoja…..melu impērijas konvulsijas))

    Last edited 3 years ago by 1313
    Rudolfs
    25.06.2020 09:45

    Man kaut kā šis izklausās, ka drīzāk tas pasākums tika atkosts. Tad būtu diezgan skaisti vienkārši pateikt, ka nav aizliegts un viegli izsekot visu opozīciju. Bet nu varbūt es pārvērtēju Krievijas varas iestāžu kompetenci.

    Reklāma