Web Analytics
More
    Reklāma

    Pilnam Mac Pro aprīkojumam nepieciešamas vēl tikai seglu somas

    Jaunākie raksti

    Ja esi ar mieru iztērēt ap 50 000 eiro par savu kāroto Mac Pro datoru pilnā aprīkojumā droši vien vēlēsies par šo vesela īpašuma cenā esošo ierīci parūpēties kā par īstu dārgumu. Jaunākie piedāvājumi šajā jomā ietver īstam darba zirgam piemērotu aksesuāru – visai ekskluzīvu seglu somu, kas noteikti būs viens no stilīgākajiem veidiem, kā uzglabāt Mac Pro aparatūru.

    Gadiem ilgi WaterField Designs izstrādājis luksusa somas un futrāļus, lai palutinātu uz statusu orientētos Apple ierīču īpašniekus un elegantā veidā ar lauciniecisku pieskaņu ļautu uzglabāt savus Macbook, iPad un citus rīkus. Nu uzņēmums papildinājis sortimentu ar glaunām Apple aparatūras uzglabāšanas iespējām. Viens no svaigākajiem ir ap 350 eiro vērtais, no govs ādas darinātais Mac Pro Gear Saddle, kas ir sava veida seglu soma Mac Pro aparatūras glabāšanai.

    Somas kabatu izmērs ir pielāgots specifiskiem Apple aksesuāriem, piemēram, Magic Keyboard, Magic Mouse un Magic Trackpad. Taču tajā droši ietilps arī dažas pirmās nepieciešamības preces, kā, piemēram, kola vai kāda uzkodiņa.

    Avots: sfbags
    Avots: sfbags
    Avots: sfbags

    Vienlaikus pastāv bažas, vai seglu soma neveicinās Mac Pro pārkaršanu. Lai arī uzņēmums skaļi pieteica ierīces atdzesēšanas sistēmu ar unikālo ventilācijas režģi, kam palīdz arī sānos esošās dzesēšanas iespējas, masīva ādas soma šo procesu varētu apgrūtināt.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0935
    26.06.2020 10:20

    Auto par 5000, man domāt, ir savā finiša taisnē. Sakņu rīve arī nav racionāls pirkums, bet vismaz nebūs jāremontē kā būmers par šo cenu.

    Labi, ka Keitija saskata potenciālo dzesēšanas problēmu, bet likt uz kompja ēdienu…? Nu, kā var nodzīvoties līdz tam? Ko vēl – izkārt izmazgāto veļu?)

    Last edited 3 years ago by 0935
    Uldis Valters
    26.06.2020 19:54

    Vo, vo !Ja nespīd korekta funkcionalitāte, tad vismaz saknes var sarīvēt, vai bērniem par zirdziņu!

    Martins
    27.06.2020 15:47

    Datora cena pilnā aprīkojumā patiesībā ir ap 50 000$

    Krotow
    28.06.2020 01:04

    Šī pircēji ir vnk ar galvu slimi.

    Kursors.lv
    28.06.2020 08:31
    Reply to  Krotow

    Tā nav smuki runāt.

    Krotow
    29.06.2020 01:01

    Ne varu ne gribu izteikties politkorekti. Vnk maksāt tādu naudu par galda datoru un vēl viena prasta datora cenu par apkarekļiem ir… nu labi – nenopietni. Lai gan kas man tur par daļu. Galvenais lai nodokļus samaksā.

    Reklāma