Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus vadītājs apstiprina lētāka viedtālruņa tapšanu

    Jaunākie raksti

    OnePlus jaunākie veikumi viedtālruņu biznesā maksā jau pavisam tuvu 1000 eiro atzīmei, nav nekāds noslēpums, ka daudzi OnePlus fani uzskata ražotāju par savas pamatidejas nodevēju. OnePlus skaļi kladzinātais lozungs bija skaidrs – dosim zemākas cenas viedtālruni ar flagmaņa cienīgu veiktspēju. Šobrīd OnePlus tiešām arī piedāvā flagmaņa cienīgu veiktspēju, bet arī cena neatpaliek daudz no citu ražotāju flagmaņiem.

    Ja nemaldos, OnePlus One īsti iegādāties nevarēja, savukārt OnePlus 2 modelis jau bija kaut cik saprātīgi iegādājams un maksāja ap 300 eiro. Šobrīd OnePlus 8 Pro cena ir vairāk nekā trīskāršojusies.

    Reklāma

    Par OnePlus Z šobrīd zināms visai maz. Tiek uzskatīts, ka OnePlus Z būs OnePlus 8 paskata, bet lētāk aprīkots viedtālrunis. Šis OnePlus solis ar lētāka modeļa izlaišanu būtu tikai loģisks, jo Apple ir jaunais iPhone SE, Google piedāvā tīri ciešamu Pixel 3a, arī Samsung un citi ražotāji cenā ap/zem 400 eiro piedāvā jau ļoti labus vidējās klases modeļus.

    Tagad jau ir skaidri zināms, ka OnePlus piedāvās lētāku viedtālruni ar OnePlus Z vai OnePlus 8 Lite nosaukumu. Tas varētu būt 6.55 collu ekrāna viedtālrunis. Ekrāns būs 1080p OLED ar 90 Hz, viedtālruni darbinās, visticamāk, Snapdragon 765 procesors ar 5G datu savienojumu. Tiek lēsts, ka OnePlus Z maksās aptuveni 330 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma