Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft slēdz Mixer spēļu video straumēšanas platformu un atbrīvo Ninja

    Jaunākie raksti

    Microsoft tikko paziņojis, ka Mixer spēļu video straumēšanas platforma beigs pastāvēt jau pēc mēneša – 22. jūlijā. Labā ziņa spēļu video straumēšanas faniem ir tā, ka Microsoft pārcels vairumu savu straumētāju un video uz Facebook, tātad zudībā neies nekas vai ies maz.

    Mixer bija Microsoft mēģinājums vēl 2016. gadā uzsāk cīņu pret Twitch, turklāt Microsoft azotē bija spēlētāji Windows operētājsistēmā un Xbox. Diemžēl Microsoft tā arī neizdevās pievilināt satura radītājus un skatītājus.

    Reklāma

    https://twitter.com/WatchMixer/status/1275134189738713088

    Mixer slēgšana ir visai šokējoša, jo Microsoft pirms mazāk nekā gada iztērēja milzu summas par satura radītāju (straumētāju) pārvilināšanu uz Mixer. Mixer pat nopirka vienu no populārākajiem spēļu straumētājiem Ninja. Izskatās, ka Ninja nenāksies Mixer līguma naudiņu atskaitīt atpakaļ Microsoft, kam šī nav ne pirmā, nedz arī pēdējā reize, kad tiek mesta nauda virsū uz brūkoša projekta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ninja party
    23.06.2020 09:37

    Jā, Ninja ir nošāvis mega lielu zaķi.
    Atteicās pāriet uz Facebook pat par lielāku samaksu un iekasēs no Microsoft visus 30 miljonus plus var brīvi iet atpakaļ uz Twitch.

    Reklāma