Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia GeForce “Ampere” uzrāda 30% jaudas pieaugumu pret RTX 2080 Ti

    Jaunākie raksti

    Pagaidām Nvidia GeForce “Ampere” sērijas videokartes ir visai teiksmaini dzīvnieki, kas tikai daļēji novēroti atsevišķos veiktspēju testos. Nvidia GeForce “Ampere” videokarte paciemojusies 3DMark Time Spy tiešsaistes datubāzē, parādot visai cienījamu rezultātu, kas par aptuveni 31% pārspēj RTX 2080 Ti Founders Edition un par 22% pārspēj TITAN RTX jaudu šajā sintētiskajā veiktspējas testā.

    Pagaidām nav zināms, kāda tieši Nvidia GeForce “Ampere” sērijas videokarte tā bijusi. Tiek pieļauts, ka Nvidia GeForce “Ampere” sērijā būs RTX 3080 (RTX 2080 atjauninājums) modelis un arī RTX 3090 (RTX 2080 Ti atjauninājums).

    Reklāma

    Nvidia GeForce “Ampere” videokarte veiktspējas testā gan piekāpusies EVGA RTX 2080 Ti XC. Futuremark SystemInfo sniegtie dati norāda, ka Nvidia GeForce “Ampere” darbojas ar 1935 MHz, bet nav zināms, vai SystemInfo prot pareizi nolasīt neiznākušās videokartes datus.

    Tiek uzskatīts, ka Nvidia GeForce “Ampere” jaudīgākajā versijā varētu maksāt ap 1500 dolāriem, bet šobrīd pat nav skaidrs, kad šīs videokartes tiks izziņotas un kad tās varētu būt nopērkamas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.06.2020 12:30

    Labā ziņa te ir RTX 20xx sērijas karšu cenas nonākšana normālam cilvēkam pieejamā līmenī. Tiesa pie mums paredzu ka internetveikali vecās paaudzes RTX kartēm vnk uzliks skaistu uzcenojumu un dabūsim to pašu kas bija.

    Reklāma