Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā šovakar skatīties Apple WWDC konferenci?

    Jaunākie raksti

    Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) sāksies šovakar, pēc Latvijas laika tas būs 20:00. WWDC20 norises laikā tiks izziņotas iOS 14 un iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 un macOS 10.16 versijas. Par ierīču izziņošanu pagaidām ir tikai baumas. Iespējams, redzēsim 23 collu iMac, jaunu iPad Air un atjaunotu Apple TV.

    Šī gada WWDC norise būs unikāla. Varbūt mazāk unikāla iz tam, ka konference būs tikai virtuāla, to varēs tikai skatīties attālināti (pie šī jau esam pieraduši savās ikdienas gaitās). Bet vairāk unikāla WWDC 2020 konferences būs tāpēc, ka neredzēsim skatītāju pūļus, kas par katru jauno skrūvīti datora korpusā celsies kājās un aizrautīgi plaukšķinās tuklās roķeles. Es ļoti, ļoti ceru, ka Apple tomēr palaidīs fonā ierakstītus aplausus.

    WWDC varēsi skatīties Apple lapā, ja tev ir kāda Apple ierīce, bet pārējie planētas iedzīvotāji to varēsi ar skaudību skatīties YouTube.

    Vēl martā Apple paziņoja, ka ziedos 1 miljonu USD Sanhosē, kur parasti notiek WWDC, lai kompensētu iespējamos zaudējumus, jo ikgadējais pasākums ienes papildu peļņu vietējiem uzņēmējiem. Jāatzīmē, ka biļete uz WWDC pasākumu nav lēta – 1599 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    22.06.2020 15:10

    applausu video iestarpinājumus labākajās Monty Python tradīcijās! un vēl “konservētos smieklus” (canned laughter), kad kāds no prezentētājiem pateiks kārtējo nesmieklīgo joku ;))

    Krotow
    22.06.2020 15:32
    Reply to  digitalk

    Instant like par šo :D

    digitalk
    22.06.2020 15:38
    Reply to  Krotow
    Reklāma