Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai Apple grasās iOS 14 pārsaukt par iPhone OS?

    Jaunākie raksti

    Apple WWDC 2020 sāksies pirmdien, bet jau šobrīd tiek baumots, ka Apple grasās arī iOS nosaukumu pielīdzināt citu Apple ierīču operētājsistēmu nosaukumiem. Apple šobrīd izmanto šādus operētājsistēmu nosaukumus: iOS, iPadOS, watchOS, tvOS un macOS.

    Baumas norāda, ka Apple WWDC 2020 norises laikā tiks izziņota nevis iOS 14 versija, bet gan jauns iPhone operētājsistēmas nosaukums, kas varētu būt “iPhone OS” vai “iPhoneOS”. Man gan šķiet, ka esošais iOS ir pievilcīgāks par iPhone OS.

    Bet šāds solis varētu būt gana loģisks, jo Apple turpina stumt tālāk iOS no iPadOS iespējām. iPadOS operētājsistēma tuvojas klēpjdatoru iespējām, kamēr iOS turpina iet savu ceļu, lai apkalpotu viedtālruņus.

    Apple izziņoja iPadOS operētājsistēmu pagājušā gada septembrī.

    Lai gan iPad pamatu pamats ir iOS, tā lietošana ir kļuvusi nudien unikāla. Ar jaudīgām aplikācijām, kas izstrādātas lielajam Multi-Touch displejam. Ar intuitīviem žestiem, kas maksimāli vienkāršo vairāku lietu darīšanu vienlaikus. Un iespēju pārvietot failus ar vieglu pirksta kustību. Tā vienmēr ir bijusi maģiska pieredze. Un tagad to sauc par iPadOS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma