Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple App Store neļauj publicēt Facebook Gaming lietotni

    Jaunākie raksti

    Aprīļa mēnesī Facebook izlaida savu Gaming spēļu straumēšanas servisu, kļūstot par konkurentu Twitch un Mixer platformām, taču mobilā lietotne joprojām nav pieejama Apple ierīču lietotājiem, jo tās izvietošana tikusi noraidīta.

    Ja lietojiet Android operētājsistēmu, jums nav nekādu problēmu lejupielādēt un sākt lietot Facebook Gaming, bet iPhone un iPad gadījumā ir cits stāsts, kur jau no februāra mēneša Facebook cenšas apstiprināt savu lietotni. Kā vēsta avoti, tad noraidīšana notikusi jau 5 reizes, principā Apple aizliedzot savā lietotņu veikalā piedāvāt šo servisu.

    Reklāma

    Atteikums iemesls saistīts ar nostādni, ka netiks piedāvātas lietotnes, kuru mērķis ir popularizēt un izplatīt spēļu spēlēšanu uz citām platformām. Taču realitātē tā varētu būt vēlme samazināt konkurenci savai spēļu platformai Apple Arcade, kurā par noteiktu mēneša maksu iespējams spēlēt dažādas spēles. Tiesa tās nav ļoti iespaidīgas, bet drīzāk viegla izklaide mobilajā telefonā. App Store 2019. gadā esot nopelnījis aptuveni 15 miljardus USD.

    Facebook joprojām cer, ka Apple tomēr mainīs domas un atļaus Facebook Gaming lietotnei būt pieejamai arī iOS lietotājiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma