Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv autoru pulkam pievienojas Keitija un Māris

    Jaunākie raksti

    Noslēgsim šo darbīgo nedēļu ar kādu labu vēsti! Acīgākie Kursors.lv lasītāji noteikti jau pamanīja, ka pēdējā laikā ik dienu spējam sagatavot vairāk interesantu rakstu un aptveram plašākas, bet joprojām ar tehnoloģijām saistītas tēmas. Kursora draudzīgo autoru komandu ir papildinājuši divi jauni censoņi – Keitija un Māris, kas pievienojas tādiem tautā mīlētiem mūsu autoriem kā Artis, Henrijs, Jurģis, Māris un Reinis. Tagad kopā strādājot varēsim piedāvāt vēl aktuālāku pasaulē un Latvijā svarīgāko tehnoloģiju atspoguļojumu! Paldies, ka lasi Kursoru!

    Keitija Krastiņa

    Esmu tehnoloģiju žurnāliste ar izglītību socioloģijā. Kāpēc socioloģijā? Jo mani tas interesē. Kāpēc tehnoloģiju žurnāliste? Jo tas ir mans aicinājums. Par tehnoloģijām interesējos jau diezgan sen, un ko tur slēpt – pa retam arī izlaužas nepārvarama vēlme iegādāt kādu jaunāko viedpalīgu un pārsteigt sevi ar vēl nebijušām iespējām. Tomēr tieši pēdējos trīs gadus šī interese izaugusi par vēlmi jaunākās tehnoloģiju tendences ietērpt lasītājiem aktuālās un saprotamās ziņās. Kursors lasītājus iepazīstināšu ar tehnoloģiju jomas aktualitātēm, kas skar tieši cilvēcīgo pusi un mūsu ikdienu – šobrīd un nākotnē. Papildus tam vēlos vērst uzmanību uz to, ka arī sievietēm interesē tehnoloģijas, lai gan reizēm to ir grūtāk pamanīt. Tieši tāpēc daļu satura veltīšu tēmai “sieviete un tehnoloģijas”.

    Reklāma

    Apskati visus Keitijas sagatavotos rakstus.

    Māris Bergs

    Draugi par mani mēdz jokot, ka manā dzīvē eksistē tikai divas lietas – sports un mašīnas. Bet, kā zinām, katrā jokā ir daļa patiesības. Visu mūžu esmu bijis saistīts ar sporta jomu, bet mašīnas un jaunākās tehnoloģijas man vienmēr šķitušas interesantas. No sērijas – ko gan vēl inženieri var izdomāt, lai mašīnas padarītu labākas, efektīvākas (un efektīgākas). Pievienojoties Kursora komandai, mans mērķis ir Jums, lasītājiem, vienkāršā un saprotamā valodā pastāstīt par jaunākajām aktualitātēm autobūves pasaulē, lai mēs visi kopā būtu lietas kursā par notiekošo šajā sarežģītajā, taču interesantajā industrijā.

    Apskati visus Māra sagatavotos rakstus.

    Kā redzam, abi jaunpienācēji nosedz katrs savu tehnoloģiju jaunumu jomu un tagad tik atliek centīgi strādāt gatavojot īsākas ziņas un objektīvus apskatus. Aicinu cienīt mūsu jaunos autorus un iesaistīties kvalitatīvās diskusijās pie viņu sagatavotajiem rakstiem. Mēs taču dienām un naktīm strādājam jūsu interesēs, lai informētu par tehnoloģiju pasaulē notiekošo un palīdzēt veikt labākus gadžetu pirkumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ingus
    12.06.2020 10:38

    Malači! Prieks par jaunām sejām un šādu iepazīstināšanas rakstu! :)

    Ieva Zandere
    12.06.2020 19:12

    Lai izdodas! Ar interesi lasīšu jaunos apskatus :)

    13.06.2020 12:31
    Reply to  Ieva Zandere

    Lai veicas sagatavot intresantus rakstus.

    Reklāma