Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot iPhone normāli pieejams Gmail tumšais dizains

    Jaunākie raksti

    Ar jaunāko Gmail lietotnes atjauninājumu – versiju 6.0.200519 – oficiāli pieejams tumšais dizains arī Apple ierīču lietotājiem, kurš tika gaidīts jau no 2019.gada septembra.

    Ceļš līdz šai iespējai nav bijis tik gluds, jo principā Google šo iespēju gan uz Android, gan uz iOS ierīcēm izziņoja jau pagājušā gada rudenī, taču Apple gadījumā tā principā nav bijusi oficiāli pieejama un darbojusies normālā režīmā. Taču nu tam pielikts punkts, jo jaunākā Gmail versija visiem iOS 11 un jaunākiem lietotājiem ļaus izmantot tumšās krāsu paletes toņus.

    Reklāma

    Avots: MacRumors

    Manā gadījumā iespēja jau automātiski nolasīja tumšā dizaina pielāgojumu balstoties uz telefona iestatījumiem, lai šīs izmaiņas labotu manuāli, jādodas uz lietotnes Settings – Themes sadaļu, kur būs iespējams veikt izmaiņas.

    Tumšā dizaina tēmai esam pieskārušies jau iepriekš, līdz ar to pamatīgi iztirzāt to nav vajadzības, bet kopumā tas ir gan enerģijas taupītājs OLED ekrāniem, neliels ieguvums acīm, lietojot ierīci vakarā, kā arī vienkārši stila lieta ikdienas lietošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    09.06.2020 00:38

    … ļaus izmantot tumšās krāsu paletes toņus.
    Cik tumšie toņi ābolam ir pieejami? Androīdam ir tikai divi – tumšais un gaišais.

    Pīters
    09.06.2020 11:42

    Šādu Gmail lietoju jau teju mēnesi…
    Kaut ko jūs kavējaties, veči.

    Reklāma