Web Analytics
More
    Reklāma

    Gmail tiek pie tumšas vizuālās tēmas Android un iOS operētājsistēmās

    Jaunākie raksti

    Lai kaut nedaudz ar OLED tipa ekrāniem sataupītu enerģiju, daudzi lietotņu izstrādātāji metušies tumšo vizuālo tēmu skāvienos. Šobrīd tikai retā lietotne pieejama gaišās nokrāsās, pārējās visas sāk jūtami uzspiest tumšās vizuālās tēmas, kas sākotnēji šķiet interesanti, bet ilgākā laika periodā kļūst ne pārāk aizraujoši.

    Google paziņojusi, ka Gmail kopš vakardienas sācis oficiāli saņemt tumšo vizuālo tēmu gan Apple iOS, gan arī Android operētājsistēmās. Par Gmail tumšo noformējumu Google ziņoja jau septembra pēdējās dienās, bet jāņem vērā, ka Gmail tumšo tēmu iegūs šobrīd tikai Android 10 viedierīces, iOS 13 un iPadOS 13.

    Reklāma

    Diemžēl šobrīd ar Android 10 viedierīcēm ir visai švaki – jaunāko Google mobilo operētājsistēmu var redzēt vairākos šī gada OnePlus viedtālruņos, Samsung atsevišķās valstīs ir startējis Android 10 beta testus, Xiaomi piedāvā pāris beta versijas trim saviem modeļiem, Nokia  8.1 esot Android 10, protams, Google Pixel sērijas, bet tas ir arī viss.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    tin
    22.10.2019 15:21

    Baigi dīvaini, keep un kalendārs jau kādu laiku tumši arī ar 9 andri, gmail tumšs nez kāpēc tikai ar 10. Kaut kāds mind fuck.

    Reklāma