Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus sola ražot arī lētākus viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka daudzi OnePlus fani uzskata ražotāju par savas pamatidejas nodevēju. OnePlus skaļi kladzinātais lozungs bija skaidrs – dosim zemākas cenas viedtālruni ar flagmaņa cienīgu veiktspēju. Šobrīd OnePlus tiešām arī piedāvā flagmaņa cienīgu veiktspēju, bet arī cena neatpaliek daudz no citu ražotāju flagmaņiem.

    OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau) intervijā izteicies, ka OnePlus vēl arvien plāno lētāku viedtālruni, kas varētu būt tuvāko pāris mēnešu laikā gaidāmais OnePlus Z modelis.

    Reklāma

    Par OnePlus Z šobrīd zināms visai maz. Tiek uzskatīts, ka OnePlus Z būs OnePlus 8 paskata, bet lētāk aprīkots viedtālrunis. Šis OnePlus solis ar lētāka modeļa izlaišanu būtu tikai loģisks, jo Apple ir jaunais iPhone SE, Google piedāvā tīri ciešamu Pixel 3a, arī Samsung un citi ražotāji cenā ap/zem 400 eiro piedāvā jau ļoti labus vidējās klases modeļus.

    Baumas par OnePlus Z norāda uz 6.4 collu ekrānu, trīs galveno kameru sistēmu, 4000 mAh akumulatoru, bet nekas daudz plašāk par gaidāmo OnePlus Z nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma