Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt elektriskie skrejriteņi atgriežas Rīgā

    Jaunākie raksti

    Bolt jau otro vasaru pēc kārtas atklaj elektrisko skrejriteņu pakalpojumu Rīgā, nodrošinot vairākus simtus elektrisko skrejriteņu izmantošanai pēc pieprasījuma. Kopā šovasar plānots piedāvāt skrejriteņus iedzīvotājiem vairāk kā 45 pilsētās visā pasaulē.

    Lai uzlabotu mobilitāti pilsētā un sniegtu iespēju efektīvi mērot īsas distances, Bolt arī šovasar piedāvās iespēju izmantot elektriskos skrejriteņus Rīgā. Jau šobrīd visi braucieni Bolt platformā ir oglekļa emisiju neitrāli, un skrejriteņu sezonas atsākšana ļauj virzīties tuvāk Zaļā plāna īstenošanai – samazināt uzņēmuma ekoloģisko nospiedumu, platformai pievienojot vairāk koplietojamu un elektrisku transportlīdzekļu.

    Reklāma

    Kārlis Ķezberis, Bolt reģionālais vadītājs Latvijā, stāsta: “Pagājušaja vasarā pieredzējām lielu pieprasījumu no lietotāju puses, tāpēc arī šogad turpinām piedāvāt pakalpojumu, lai mūsu klienti ērti un ātri varētu pārvietoties pilsētvidē. Gaidāms, ka šogad pakalpojums tiks atklāts arī Latvijas reģionos.” Viņš piebilst: “Lai arī varam novērot, ka katru dienu aizvien vairāk cilvēku atsāk savas ikdienas gaitas, joprojām aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktās drošības un higiēnas prasības.”

    Lai pārvietošanās kļūtu vēl izdevīgāka, skrejriteņa atslēgšana un brauciena uzsākšana lietotājiem turpmāk būs bez maksas. Maksa par pirmajām 5 brauciena minūtēm būs EUR 0,22/min, bet sākot no sestās minūtes cena mainīsies uz EUR 0,11/min. Šogad Rīgas ielās nonāks “Segway Ninebot Max” koplietošanas modelis, kura ātrums tiks ierobežots līdz 25 km/h, lai ar to būtu iespējams pārvietoties gan pa velosipēdu ceļiem, gan gājēju ietvēm. Turklāt, zonas, kurās būs iespējams pabeigt braucienu, iekļauj tādus mikrorajonus, kā Rīgas centru, Brasu, Teiku, Juglu, Pļavniekus, Maskavas forštati, Āgenskalnu, Torņakalnu un Imantu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    02.06.2020 11:06

    Jaunie ir ok, daudz labāki par vecajiem!

    Reklāma