Web Analytics
More
    Reklāma

    Narkobarona Escobar brends šoreiz vēlas iznīcināt iPhone 11 Pro

    Jaunākie raksti

    Escobar apvienība, uzņēmums, krāpnieki, varam dēvēt to kā vēlamies, jo gan pašu acīm redzams, gan dažādi tehnoloģiju “jūtūberi” ir atmaskojuši šos pakaļdarinājumu ražotājus. Tas pat nav pakaļdarinājums, tas ir īsts produkts, kurš tiek pārdots par zemāku cenu.

    Un šoreiz Escobar pēc zeltītā Escobar Fold 2, kas bija vienkārši aplīmēts Samsung Galaxy Fold, ir metušies virsū Apple iPhone 11 Pro modelim. Skaidri redzams, ka šie krāpnieki piedāvā iegādāties aplīmētu iPhone 11 Pro. Escobar to dēvē par Escobar Gold 11 Pro 24 karātu zelta versiju par nieka 499 USD, un ko lai saka, tas noteikti ir dzīves labākais piedāvājums iegādāties flagmaņu klases telefonu par tik mazu summu. Vienīgais sīkums, ka šādu telefonu skaits ir nieka 2000. Tātad salīdzinoši ekskluzīvs produkts. Īstā iPhone 256GB versija maksā 1149 USD.

    Reklāma

    Avots: Escobar Inc

    Protams, šo visu nevajag uztvert nopietni, bet gribas uzslavēt Escobar reklāmu veidošanas komandu, kuras pamatmērķis ir parādīt pēc iespējas kailāku miesu, un šim Escobar Gold 11 Pro modeliem ir radīti pieci speciāli video. Tāpat neiztikt bez skaļa saukļa, ka šis ir Apple iPhone “killeris” specifikāciju un zemās cenas dēļ. Viss tiek identiski pasniegts kā Escobar Fold 2 gadījumā, līdz ar to par šo vienkārši vajag pavīpsnāt. Jāatzīst, ka šoreiz tieši produktu bildes izskatās nedaudz kvalitatīvāk.

    Pat ja tas būtu 24 karātu zeltā ietērpts telefons, tas noteikti nemaksātu 499 USD. Šajā sakarā gribētu piesaukt mūsu prasmīgos kaimiņus no firmas Caviar, kuriem ir 70 000 dolāru vērtas speciālās iPhone versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    30.05.2020 11:30

    Lai cik cena saistitu un butu vilinosha neperciet. Protams ja nav zheel, ka naudu vairs atpakalj nedabusiet. Loti labi MrWhotheboss izskaidroja, ka darbojas krapnieciba, ka gruti bus pieradit vai pat neiespejami, kapec naudu atpakalj nedabusiet.
    https://youtu.be/hRIT58zTiBE

    Oskars O.
    30.05.2020 17:22
    Reply to  Oskars

    Un šeit vairāk par šīs preces mārketingu un pašu preci. Video no

    Marques Brownlee.

    https://youtu.be/Ns8ydpZ5-4o

    Reklāma