Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone par 70 000 dolāriem. Kāpēc ne?

    Jaunākie raksti

    Četru ciparu summa par jauno iPhone 11 Pro, kurš patīkami ieslīd tavās rokās jau liekas mazs nieks, kad summa par telefonu sasniedz 70 000 dolāru. Firma Caviar laidusi klajā iPhone 11 Pro modeli ar nosaukumu Discovery Solarius, kurš iegulstas puskilogramā zelta un 137 dimantos. Protams, pagaidām tas radīts tikai vienā eksemplārā, tā kā kādam no mums ir iespēja justies īpašam to nopērkot. Variet noklikšķināt uz bildes, lai izjustu šo vērtību.

    Reklāma

    Maskavā bāzētais uzņēmums Caviar jau iepriekš izcēlies ar ļoti dārgu iPhone modeļu modifikāciju ražošanu, kur izmantoti gan materiāli no pirmā lidojuma kosmosā, gan meteorīti, piedāvājot plašu izvēli visām gaumēm. Jāteic gan, ka šādas modifikācijas jau varētu būt 2 reizes lētākas. Rakstā minētajā zelta iPhone telefonā aizmugurē iebūvēti zobrati un kustīgas detaļas, kuras arī ir no zelta un nepārtrauktā kustībā.

    Nedrīkst aizmirst, kaut arī tiktu atdota pienācīga naudas summa mājas vērtībā, tomēr apdrošināšana tajā nav iekļauta. Līdz ar to tas patiesi var izvērsties par vienreizēju pirkumu.

    Interneta dzīlēs par pašu dārgāko telefonu tiek uzskatīts 48,5 miljonu vērts iPhone 6 modelis ar rozā dimantu uz tā aizmugures. Ko lai saka, diez vai tas vairs ielien kabatā un pat nesaņem jaunāko iOS atjauninājumu. Tas liek aizdomāties cik mūsdienu elektronikas ierīču dzīves cikls varbūt dārgs un īss. Bet galvenais, lai ir spīdīgs!

    Beidzot arī kāds no lielajiem jūtūberiem ticis pie šī telefona apskata. Tā kā variet to redzēt dzīvā izpildījumā Markesa Braunlija ekspertīzē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ingmars
    01.11.2019 13:37

    Patiesībā apsveicami – uzņēmums atrod savu nišu, savus pircējus! Neesmu lasījis/redzējis nekur, bet būtu interesanti uzzināt – cik tādi telefoni tiek pārdoti?

    Krotow
    01.11.2019 13:41

    – Maskavā bāzētais uzņēmums Caviar jau iepriekš izcēlies ar ļoti dārgu iPhone modeļu modifikāciju ražošanu…

    Maskavā esot arī starp pasaules pilsētām lielākais reģistrētais miljonāru un miljardieru skaits, tāpēc šāda ziņa nepārsteidz. Kā arī tas, ka parastā Krievijas iedzīvotāja alga ārpus Maskavas ir 300-500 USD.

    lulz
    04.11.2019 09:22

    U menja iphone X pļuss. Ņetrožtji moju mašinu, svoloči

    Reklāma