Web Analytics
More
    Reklāma

    Narkobarona Eskobara lokanais telefons izrādās aplīmēts Samsung

    Jaunākie raksti

    Pirms neilga laika ziņojām par lokano viedtālruni Escobar Fold 2, kurš izskatījās pat pārāk līdzīgs Samsung Galaxy Fold, un pateicoties tehnoloģiju “jūtūberim” Markesam Braunlijam (Marques Brownlee), šis telefons patiešām izrādījies Galaxy Fold versija ar virsū uzlīmētu zelta pārklājumu.

    Escobar Fold 2 versija savu aktualitāti ieguva februāra sākumā, izmantojot spēcīgas reklāmas ar atkailinātām sievietēm, un nepagāja arī pārāk ilgs laiks, līdz pasaules populārākie tehnoloģiju apskatnieki YouTube profilā dalījās ar savām pārdomām. Markess Braunlijs savu ierīci gaidīja salīdzinoši ilgu laiku, un jau bija atmetis cerības uz tās saņemšanu, jo mājaslapa visnotaļ izskatījās aizdomīga (jāpiezīme, ka tieši pāris dienas pēc video, tā vairs nedarbojas), taču pēc kāda laika viņš saņēmis šo telefonu.

    Reklāma

    Eksperts uzreiz ķēries vērsim pie ragiem, un lielās Samsung līdzības dēļ noņēmis pārklājumu gan no telefona eņģes, gan korpusa, kas visā savā krāšņumā atklāja Samsung nosaukumu uz tā. Atvērts gan paliek jautājums, kā šie Escobar ražotāji ir tikuši pie Galaxy Fold telefoniem. Iespējams, ka šie shēmotāji iepirkuši pirms tam izbrāķētos telefonus, kuriem bija problēmas ar izturību, veikalos atgrieztās vienības un noliktavu pārpalikumus.

    Izskatās, ka taisnība tomēr ir uzvarējusi, un mājaslapa patiešām vairs nedarbojas, kā arī Markess savā Twitter kontā norādījis, ka iepriekš pieejamie reklāmas video ir pazuduši. Tāpat nav iespējams iegādāties Escobar Fold pirmo versiju, kas patiesībā bija Royole FlexPai telefons.

    Tiesa reklāmas video gan ir pieejami YouTube.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    13.03.2020 11:18

    Vajadzēja noskatīties video pilnībā.
    (Var uzskatīt) Viņi nopirka limitētu skaitu Samsung Fold’u. Pārlīmēja un lika tirgot savā interneta lapā.
    Pie telefoniem tika vienīgi youtube tech cilvēki, visi pārējie ir uzskatāmi kā apkrāpti.

    Markess viņu pirmo telefonu pasūtīja ar savu īsto vārdu. To neatsūtīja, pasūtīja otro telefonu ar neīstu vārdu, to arī neatsūtīja.
    Ierakstīja tviterī, un tā pirmā telefona vietā atsūtīja otro. Un tikai tāpēc, ka izmantoja savu īsto vārdu.

    Ja telefons maksā 1,500+ un kāds tirgo to pašu pa 400… uzmini nu, kas notiks.

    Eerks
    14.03.2020 15:58
    Reply to  REALAIS

    Smieklīgi, ka tajā pat laikā viens cits populārs bārdains jūtūberis no Unbox Therapy ticis nežēlastībā, ka izveidoja apskatu un uztvēra šo scamtelefonu par īstu, un pat sniedza pozitīvas atsauksmes dēļ kā cilvēki pasūtīja telefonu un tādējādi pazaudēja lielu naudas summu, jo telefonu neviens viņiem neatsūtīja.

    Muah
    13.03.2020 12:41

    Telefona piedāvātājs nav nekāds narkobarons.

    Aha
    14.03.2020 08:55
    Reply to  Muah

    No shit sherlock

    Mārtiņš
    16.03.2020 09:31

    Hm, bet mājaslapa tomēr darbojas. Vismaz šobrīd atvērās, un tajā ir iespējams arī ielikt ierīci grozā un iet uz checkout.

    Reklāma