Web Analytics
More
    Reklāma

    Būs pieejama atjaunota datorspēļu Mafia triloģija

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā datorspēļu izstrādātājs 2K Games izlaida nelielu reklāmas video, kurš liecināja par to, ka ikoniskā datorspēle Mafia un tai sekojošās daļas tiks pie uzlabotām versijām.

    Jau šonedēļ ikvienam ir iespējams savā īpašumā iegūt Mafia II: Definitive Edition un Mafia III: Definitive Edition, kurās papildināts gan spēles stāsts, kā arī pieejami papildus bonusi. Mafia II versija tikusi arī pie uzlabotas HD izšķirtspējas, jo tā oriģināli tikusi izlaista 2010. gadā, kamēr Mafia III ir salīdzinoši jauna spēle no 2016. gada un speciāli grafikas uzlabojumi nav plānoti.

    Reklāma

    Avots: 2K Games

    28. augustā 2K Games tiks izlaista uzlabotā spēles Mafia pirmā daļa, kura tiek pārstrādāta no pašiem pamatiem, tāpēc ka ir visvecākā no sērijas – izlaista 2002. gadā. Šī daļa saņems uzlabotu spēlēšanas pieredzi, kā arī vizuālās detaļas un 4K izšķirtspēju, tāpat būs iespējams braukt ar motocikliem.

    Šīs uzlabotās versijas būs pieejamas kā viena spēle Mafia: Trilogy, bet tie, kuri jau iegādājušies Mafia II Steam platformā un Mafia III spēles uz visām platformām, uzlabojumus saņems bez maksas. Mafia: Trilogy būs pieejama Xbox One, Playstation 4 konsolēm un datoriem. Tāpat divas jaunākās versijas būs pieejamas Stadia servisā.

    https://www.youtube.com/watch?v=ypPHHj5eDbA

    Visas triloģijas cena ir 59,99 EUR, bet katra spēle atsevišķi 29,99 EUR.

    Avots2K
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma