Web Analytics
More
    Reklāma

    Vājprātīgi dārgos Apple Mac Pro datora ritenīšus var pievienot skrituļdēlim (video)

    Jaunākie raksti

    Apple jaunākais personālais dators Mac Pro ir dārgs un īpašs, bet to papildina arī īpaši aksesuāri. Tie ir papildus korpusam pievienojamie ritentiņi, lai varētu to ērtāk pārvietot. Ja ritentiņus pērk uzreiz komplektā ar datoru, tie maksā 500 EUR, bet iegādājoties atsevišķi būs jāšķiras no 849 EUR (ASV 699 USD).

    Kosmiski augstā ritentiņu cena pat neprasa komentārus, jo tie ir dārgāki par atjaunoto iPhone SE un iPhone 11, tāpēc daudzi entuziasti ir metušies tiem atrast savdabīgu pielietojumu. Un kur gan vēl labāk tos varētu izmēģināt, ja ne uz skrituļdēļa, par ko ir parūpējušies aktīvisti no Braille Skateboarding. Viņi ir izdomājuši dažādus veidus kā ritentiņus piestiprināt pie skeitborda virsmas un pat izpildīt trikus.

    Reklāma

    Patiesībā tas ir liels izaicinājums pārvietoties ar šādi aprīkotu skrituļdēli, jo ritentiņi griežas pilnībā ap savu asi, kas sarežģī gan braukšanu, gan triku izpildi un nosēdināšanu uz zemes. Taču skeitbordisti ir radošas personības, un atraduši veidu kā riteņu kustību ierobežot, jo tos nav iespējams vienkārši pieskrūvēt pie trekiem.

    Pārsteidzoši, ka šie 849 EUR vērtie riteņi ir patiešām izturīgi un bez problēmām ļāva pārvietoties. Vismaz tur Apple apliecina savu firmas zīmi, un mums nav jāuztraucas par to, ka vairākus tūkstošus un desmitus tūkstošus vērtais Mac Pro uz tiem nejutīsies droši.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    14.05.2020 12:19

    Pimp Your Mac turpinājums. Vienā plauktā ar oligarhu jahtām.

    Čombe
    15.05.2020 17:23
    Reply to  Krotow

    Ar jahtām var vismaz jaunuves savaldzināt (jauna miesa ir jauna), bet ar ritenīšiem – tikai atzīmēties “es varu”, nu kā tie tipāži kas liek video kuros ar simtniekiem aizkurina dārgus cigārus. Dārgi un muļķīgi)

    Krotow
    15.05.2020 18:34
    Reply to  Čombe

    Viņiem tie ritenīši rada dvēseles mieru. Tāpat kā audiofīliem 4 koka piramīdeles pa 100 eiro gab. zem katras skandas istabā. Starp citu ar simtniekiem neaizkurina cigārus – tajos ietin tabaku ;)

    Reklāma