Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņos Android 11 publisko beta versiju 3. jūnijā

    Jaunākie raksti

    Ierasts, ka Google izlaiž Android publisko beta versiju maija vidū, kad norisinās Google I/O konference, bet šogad konferences norise tika pilnībā atcelta. Turklāt vēl marta sākumā Google paziņoja, ka Google I/O 2020 izstrādātāju konference norisināsies, bet tā būs skatāma tikai attālināti tiešraidē (protams, arī ierakstā) – uz vietas Google I/O konferencē Kalifornijā neviens netiek gaidīts.

    Vienlaikus Google paziņojusi, ka Android projekts turpinās pilnā sparā, par Android 11 jaunumiem un citiem būtiskiem paziņojumiem visi interesenti var lasīt Google blogā.

    Reklāma

    Šobrīd zināms, ka Android 11 publisko beta versiju Google izziņos 3. jūnijā, kad arī saderīgo viedtālruņu lietotāji varēs vairāk vai mazāk droši sākt savos ikdienas viedtālruņos uzstādīt Android 11 beta, bet to droši vien vēl arvien nevajadzētu darīt.

    Sagaidāms, ka Android 11 beta 2 versija būs pieejama jūlijā, kamēr jau gandrīz gatavā Android 11 beta 3 būs ielādējama kaut kad augustā. Android 11 beta 3 jau varētu būt ikdienā izmantojama operētājsistēmas versija. Šobrīd Android 11 beta pieejama vien Pixel 2, Pixel 3, 3a un Pixel 4 lietotājiem.

    Šobrīd nav zināms, kuri vēl viedtālruņu ražotāji un to modeļi tiks pie beta testiem. Iepriekš Essential, Huawei, OnePlus, Sony un Xiaomi pēdējo gadu flagmaņi arī varēja saņemt beta testu versijas.

    https://www.youtube.com/watch?v=gqJEcy57hA8&feature=emb_title

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma