Web Analytics
More
    Reklāma

    Google I/O konferences norise atcelta pavisam

    Jaunākie raksti

    Google marta sākumā paziņoja, ka Google I/O 2020 izstrādātāju konference norisināsies, bet tā būs skatāma tikai attālināti tiešraidē (protams, arī ierakstā) – uz vietas Google I/O konferencē Kalifornijā neviens netiek gaidīts.

    Diemžēl šobrīd Google I/O konferences norise atcelta pavisam, kas tiek pamatots ar Kalifornijas štatā noteiktajiem pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumiem.

    Reklāma

    Google paziņojusi, ka Android projekts turpinās pilnā sparā, par Android 11 jaunumiem un citiem būtiskiem paziņojumiem visi interesenti var lasīt Google blogā. Google šobrīd sīkāk neko nav skaidrojusi – nav zināms, vai vispār šajā pavasarī tiks izziņota kāda viedierīce.

    Iepriekš bailēs no vīrusa tika atcelta Mobile World Congress izstāde, kurai vajadzēja norisināties pašās februāra pēdējās dienās. Šobrīd jau klīst runas, ka arī Tokijas 2020. gada vasaras olimpiskās spēles (norises laiks no 24. jūlija līdz 9. augustam) ir uz jautājuma zīmes. Spēļu rīkotāji jau paziņojuši, ka skaidru atbildi sniegs mēneša laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma