Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen ID.3 elektroauto pasūtītāji jūnijā varēs nokomplektēt auto

    Jaunākie raksti

    Autoražotāja Volkswagen tirdzniecības direktors savā Twitter un LinkedIn kontā dalījies ar ziņu, ka sākot no 17. jūnija tie klienti, kuri bija iemaksājuši 1000 EUR depozītu, lai kā pirmie tiktu pie kompānijas nākamās paaudzes elektroauto, beidzot varēs ķerties klāt pasūtījuma noformēšanai.

    ID.3 elektroauto jau sāk kļūt par sava veida mītu, jo to piemeklējušas nopietnas programmatūras izstrādes problēmas, un interneta vidē klīst bildes, ka gatavie auto stāv ļoti lielos laukumos, bet bez reālas vadības programmas. Acīmredzot VW šīs lietas kustina uz priekšu, lai spētu nosaukt konkrētus datumus, kad varēs pilnībā iegādāties auto un gaidīt tā piegādi.

    Līdz šim uz speciālo ID.3 1st Edition bija pieteikušies vairāk nekā 30 000 cilvēku, un tiek apgalvots, ka auto tiks piegādāts visiem klientiem līdzīgā laikā. Kā norādīts Latvijas VW lapā, tad speciālā versija maksās sākot no aptuveni 42 000 EUR, bet tā arī saņems ietilpigāku bateriju, ļaujot nobraukt apmēram 550 km garu distanci. Taču bāzes versijas cena varētu būt nedaudz zem 30 000 EUR piedāvājot 45 kWh bateriju un 330 km nobraukumu. Tā gan tirgū parādīsies vēlāk, un līdzīga prakse līdz šim vienmēr bijusi arī Teslas ražošanā.

    Varbūt kāds no lasītājiem bija iemaksājis depozītu un ir saņēmis ziņu saistībā ar 17. jūniju?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilnis Salenieks
    07.05.2020 20:04

    Cik zinu Latvijai bija rezervēti 10 ID3 1st un visi ir pasūtīti, vairāk interesē ne first versija, bet tā, līdzīgi kā 1st sakarā ar dižvīrusu, kavēsies un šogad visdrīzàk nebūs pieejama

    Kursors.lv
    07.05.2020 20:50

    Jā, cik zinu, bija rezervēti visi pieejamie. Redzēs, cik no tiem, ņemot vērā apstākļus, novedīs līdz reālam pirkumam.

    Reklāma