Web Analytics
More
    Reklāma

    World of Warcraft saņems ray-tracing uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Pie ray-tracing vizuālajiem uzlabojumiem pēdējā laikā tikušas vairākas jau padzīvojušas, bet ļoti populāras spēles, piemēram, Call of Duty: Modern Warfare un Minecraft. Nav arī nekāds lielais brīnums, ka ray-tracing uzlabojumus saņem MMO klasika World of Warcraft.

    Šobrīd World of Warcraft: Shadowlands spēles paplašinājuma pakotne ir alpha testu stadijā, ray-tracing ēnas ir iespējojamas iestatījumu sadaļā. Ray-tracing efekti redzami fair, good un high vizuālajos režīmos. Tiek gan ziņots, ka šobrīd ray-tracing efektus iespējot nevar, tiek lēsts, ka Blizzard šobrīd strādā pie spēles varoņu tēlu izskata pielāgošanas, lai tie pareizi attēlotos ar iespējotiem ray-tracing efektiem.

    Reklāma

    World of Warcraft: Shadowlands gala versijai pie spēlētājiem būtu jānonāk kaut kad vasarā. Sagaidāms, ka Blizzard tuvākajā laikā precizēs World of Warcraft: Shadowlands oficiālo pieejamības laiku.

    Avotskitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.05.2020 10:41

    Battle for azeroth nemaz tik slikti neizskatījās un kopā ar “jaunajiem” personāžu modeļiem ir pat ļoti skaisti.

    Vislielāko labumu no šādas labākas izgaismošanas saņemtu tieši populārais wow:classic, kas neietver nevienu no papildinājumiem. Būtu līdzīgs vizuālais baudījums kopā ar klasisku geimpleju kā ar Minecraft un quake 2 rtx.

    Reklāma