Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft RTX beta pieejama nepacietīgākajiem spēles faniem

    Jaunākie raksti

    Jau pagājušā gada augustā bija zināms, ka Mojang kopā ar Nvidia strādā pie spēles Minecraft vizuālo uzlabojumu pakotnes, kas būs pieejama Nvidia RTX videokaršu lietotājiem spēles Windows 10 versijā. Un šobrīd paši nepacietīgākie Minecraft fani var doties uz Microsoft Store un iegūt spēles versiju ar ray-tracing atbalstu.

    Protams, Minecraft ray-tracing izmantošanai nāksies Windows 10 datorā turēt kādu no Nvidia RTX sērijas videokartēm. Minecraft ray-tracing beta versijā būs sešas tā saucamās creator pasaules, lai parādītu jaunās Minecraft ray-tracing spējas.

    Reklāma

    Lai piekļūtu Minecraft ray-tracing beta, nāksies doties uz Microsoft Store, sameklēt Xbox Insider Hub lietotni, to uzstādīt datorā, atrast Insider content sadaļu un izvēlēties Minecraft Beta. Tālāk atliek vien nospiest Join un atjaunināt Minecraft līdz 1.15.0.8. versijai.

    Microsoft pirms aptuveni pusotragada izlaida Minecraft atjauninājumu, kas piesaistīja aptuveni 20 miljonu jaunu lietotāju uzmanību šai spēlei. Minecraft nav bezmaksas spēle, tāpēc šādi pārdošanas apjomi ir fantastiski laikā, kad bez maksas pieejamas Fortnite, Apex Legends un pāris citas populārās spēles.

    Microsoft vēl 2014. gadā iegādājās Minecraft par 2.5 miljardiem dolāru, šobrīd tiek uzskatīts, ka Minecraft spēle ir daudz vērtīgāka par iegādes cenu. Microsoft norāda, ka pārdoti 176 miljoni Minecraft spēles kopiju, padarot šo spēli par pasaulē pārdotāko.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puteklis
    21.04.2020 09:51

    Zinu, ka iespējams uzdošu muļķīgu jautājumu, bet kas ir speles panākumu pamatā?

    Kursors.lv
    21.04.2020 10:07
    Reply to  Puteklis

    Es pieņemu, ka atvērtā pasaule un iespēja tajā būvēt visu, ko vien sirds iekāro kopā ar citiem spēlētājiem.

    MINECRAFT Fan
    21.04.2020 18:17

    Man patīk minecraft esmu jūsu fans labākais 😉😉😉😉😉

    Arturs Calmanis
    23.04.2020 14:04

    Varu iepriecināt, ka blīvi sabūvētas sarežģītas pasaules kā neon city rtx uz visu visu uzgrieztu līdz maksmimumam ir knapi pa spēkam rtx 2060 super. Kadru skaits sekundē ir padsmitos. Pēc Gamer’s Nexus benchmarkiem spriežot- ja mīli minecraft ļoti, ļoti- iekrāj līdz vismaz 2070 super, bet 2080ti arī nenāktu par ļaunu.

    Bet ar 2060 super neon city ir ļoti spēlējams nogriežot klučgrupu zīmēšanas attālumu līdz 8,12,16 atkarībā no atrašanās vietas. Dotajās demonstrācijas izdzīvošanas kartēs var spiest arī nedaudz vairāk.

    Krotow
    23.04.2020 14:11

    Atkarīgs arī no izmantotās izšķirtspējas. Šis ir tas gadījums kad zemākas izšķirtspējas monitors var glābt dienu (un nervus) ;)

    Reklāma